Semanur21 yasemin257 ay valla benmde öyle bazen öyle bi tekme atıyo ki karnım bi tarafa doğru uçuyo sanki 😄😄 bende en son muayenede secdede durur gibi duruyodu bi baktım döndürdü kendini elini ağzına götürdü ekranda hepsine şahit oldum o an doğurasım geldi valla 😄😄
yasemin257 Semanur21 ahh kalbimm ❤️😍 ya insanin cekip cikartasi geliyo ya Saglikli gelsinler insallah hayirli evlat Allaha hayirli kul olsunlr
Mervee26 Filizyildirim cinsiyetle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Benim de oğlum olacak inşallah şu an bile durmuyor. Doktor sabah akşam 10′ar hareket say dedi. Gerek kalmıyor sürekli hareket ettiği için.
Ltfy-ctn55 Benimde erkek bebeğim hiç durmuyor sürekli hareket halinde karnım bir otarafa Bir bu tarafa sürekli şekil değiştiriyor 32.haftadayiz
Madinanin-Annesi Filizyildirim son 3 gundur kizimin haraketleri azaldi.33 haftaligiz endiseleniyimmi bilemedim😞
birprensesvebirprensannesi Filizyildirim Bu bebekten bebeğe değişiyor canım. Kızım çok hareketliydi ve oğlum olacak şimdide oda çok hareketli 🤭❣️
Pembeduslerrr Filizyildirim benim Allah nasip ederse kızım olacak 27.haftadayim sola yattığımda çok hareketli oluyor maşallah
DemirleHayat Filizyildirim biz esimin kardeşiyle birkaç gün arayla hamile kalmışız 😂 ikimizin de erkek ama mesela benimki aşırı hareketli onun hareketleri gec hissedildi ve normal yani hareketli gene ama aşırı değil yani pek cinsiyete göre değil aslında
mrv_b Haftadan beri net hissediyorum şuan 32. Haftalık hiç durmuyor ne gece ne gündüz 🥴cinsiyet kız onla alakası var mı bilmem ama aşırı hareketli bizimki de 🥴