Birminicikanne Aysel34 ya aslinda o kaadar yemiyorum iki tabak yediigimi hatirlamiyorum sadece yemekten sonra 1 saat araliklarla yiyorum😂
Aysel34 Birminicikanne olmasi gereken sizin yaptığınız aslında aralıklarla azar azar yemek Bn sık yemek yemiyorum günde üç öğün yiyorum ama her oturuştada iki tabağı gömüyorum maalesef esım alıyor ikici tabağı ama sonra kıyamayıp geri getiriyor isimiz gercekten zor boşuna demiyorlar açken sen sen değilsin diye 😂😂😂
Senseye Birminicikanne Anladım canım. Bende sade ve ev yapımı yoğurt tüketiyorum. Hazır hiçbir şey yemek gelmiyor içimden. Kivi, portakal, mandalina ve nar en çok tükettiğim. Çok tatlı bende yiyemiyorum
Birminicikanne Senseye narrr 💓💓 bende cok tuketim ama artik yiyemiyorum yok oturdugum yerde olanda bozuk
Ebruklfgul Aysel34 bütün kiloyu kendime almışım 40+5 te 49 cm 2960 bir kız bebiş doğurdum 😄doğumdan sonra ilk 1 senede eski kiloma dönmüştüm. şimdi ikinciye hamileyim yine kilo alıyorum bolca😄 kiloya yatkın bi bünyem var normalde kilo almamak için çok yemeyen bi insanım o yüzden hamileyim ayağına yedikçe yiyorum 🤣
Aysel34 Ebruklfgul gerçekten de kendinize çalışmışsiniz😁 o kadar kilo alıp bebeğin kilosu kıyasla az ama doktorlar herzmn söylüyor zaten sizin aldığınız kilo fazlalığı veya eksiği bebeğin kilosunu etkilemez diye saglıkla kucaginiza alırsınız inşallah
Melikesvm Birminicikanne bencede alma cnku genelde herkes bende dahı 5 aya kadar kılo almaıdm hıc 5aydan sonra 3 kılo 4kılo felan bı anda alıyorsun haftada ılerkı zamanlarda yanı senın ıcın sıkıntı olur sen kılo alırsan bebegın almaz yedıklerın sana gıder cnku
Birminicikanne Melikesvm evet oyle, olmali belki ama yemek yemedigim zaman acikip , snki yilarca yemek yememmis gibi oluyorum hemen mutfaga kosmak istiyorum, olsun ne yaplim dombis bi anne oluruz bebegimize,zarar vermiyorsa 🙋
Birminicikanne anneadayi33 bende ilk tartiya ciktigimda yeni bbi doktorla gorusmustum doktorum kac kilo verdin demmisti o zamman 5 kilo aldim diyince sasirmissti hasta gibi duruyordum sanirim 😂
Susam1 Birminicikanne çok almışsın ama niye öyle oldu ki şeker mi var acaba sende 🤔 ben 7.ayımda sanırım 10 kilo almıştım ona bile doktor fazla dedi canım sen şeker pirinç olayını bırak ve bol boll su iç yürü bence. Yaşın çok küçük yazık vücuduna çok zararı olur bu gidişin