ErsiNuray Yumurcakk o sekilde daha zor olmustur canm.ne guzel.hep bi aradasnz ama.tabi o arkadasn iicn zor bi surec Insalah onada nasip olur annelik
Yumurcakk ErsiNuray yok herkes birbirine uzak hepşniz yurtdısındayız ama yakın olsak samimiyet olmazdı eminim sanal işte ama dediğim gibi rabbim herkese versin ınslh
ErsiNuray Yumurcakk dogru diyorsun canm yanlik iyi gelmiyor biz insanoğluna hayrlisi Allahim isteyen herkese nasip eder inslalah
melmural @Yumurcakk az kaldı kavuşmaya kocaman olduk 🤰🌸 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Umay1m Yumurcakk hıçkırık canım 🤣 bebişlerde emme refleksi oluştuğu için hıçkırık da tutuyor ama iyi bir şey bu ciğerleri gelişir bizimki bazen 20 dk sürdüğü oluyordu 😍
Yumurcakk Umay1m oy bnmki durdu sımdı gene başladı suan ınandım tam🤣❤️ Turşu yedik ondan oldu kesın🤣❤️
Ddmbcglu Yumurcakk bunu okurken olması peki 😳 arka arkaya kaç defa oluyor 25-30 defa pıt pıt hissetmek hıçkırık olamaz herhalde dimi kalp atımıdır
Ddmbcglu Yumurcakk hiçbiri hepsi midemi çok kötü yapıyor deli gibi yanıyor sonra 😏 mercimek çorbasında karabiber vardı biraz belki ondan olabilir çekirdek yedim fazla tuzluydu ihtimaller arasında 😂
Msde_srds Yumurcakk benimde öyleydi bikaç gün önce attığı yer kalkıp inmiyordu hissediyordum ama aynı yerden olunca bende ordan anladım hıçkırık olduğunu 😀😀