Mrymmmmmm Arkadaşlar merhaba. Ben 9 haftalık gebeyim. Ama doktorumun şimdiye kadar benden yapmamı istediği bir kan testi vs olmadı. Kimisi rubella toksoplazma testi filan yaptırıyormıs. Kaçıncı haftada yapılıyor. Benden neden istenmedi acaba 😏
Dilara0638 Mrymmmmmm ilk gittiğinizde bütün kan ve idrar testlerini istemeleri lazımdı aslında ben 5+2 de gittim bütün testler yapıldı
Babyfirst Mrymmmmmm 7+6 da biz ilk kalp atışını duyduğumuzda yapılmıştı o testler daha öncesinde yaptırma bekleyelim demişti doktorum şükürler olsun tahlillerimde güzel çıkmıştı
Biannee1 9 haftalıkken gittiğimde benden torch paneli diye bir test istedi yaptırdım sonucunu bekliyorum ne olduğu hakkında fikrim yok 🤷🏼♀️
Babyfirst Mrymmmmmm kalp atışlarını duyduğunuz zaman isteniyor genellikle tam kan sayımı idrar ve bazı bulaşıcı hastalıklar kızamık hıv hepatit vb için testler istiyorlar
paradiseeeeee Mrymmmmmm tabi doktor keseyi görünce liste verdi tüm kan ve idral testleri vardı 7.8 tüp kanlar vs alındı 2şer ayrı idral alındı her doktor böyle degil bazıları istemiyor testi ben tim testleri yaptım devlette bi sonraki hafta kalp atışlarını duymaya fitimizde testleri de gösterdim doktor bu zamana kadar ne hastalık geçirdim neyim var neler olmuş hepsini gördü testlerde
Cansugurses Mrymmmmmm sağlık ocağında ki ebe ye gidip kayıt yaptır hamile olduğunu canım orası bütün gebelik testlerini yapıyor.
Babyfirst Sağlık ocağından kayıt yaptırırsanız oradada tahlillerini yapabilirler zaten aile hekiminize bağlı olan ebe takip edecektir sizi tetanoz aşısı veya herhangi bir şikayetinde sağlık ocağı ilgileniyor