Hilall16 Hanımlar meraba 7 haftalık hamileyim ve yüzümün heryeri minik minik sivilcelerle doldu . Sizde yaşadınızmı bu durumu?
anneyim_33 Hilall16 3aylik hamileyim bende de çok olmaya başladı sivilce hamilelikten mi bilmiyorum da 🥴🥴
svkzynp Hilall16 merhaba canım.. gebeliğimin en başından beri hem büyük hemde küçük sivilcelerim oldu.. hiç gitmedi.. hatta bazı haftalarda daha da arttı.. ama şu am 37+5teyim ve şunu söyleyebilirm ki son 2 hafta itibari ile sönmeye ve gitmeye başladılar.. Yani eninde sonunda gidiolar merak etme 🤗
Silasila Hilall16 ben 35 haftalık oldum ama ilk aylardan beri sivilceler çıkıyor bu son aylardada kırmızı küçük lekeler çıkıyor umarım doğumdan sonra geçer 🤷🏼♀️
Ays0 Benim normalde de akneye meyillidir cildim ama hamilelikle bir başladı ki yüzüm mayın tarlası oldu resmen işin kötü yanı siyah noktalar vs de arttı şok oldum. Şuan 18 haftalığım ve azaldı tabii hala çıkıyor tam bitmedi
Ays0 Hilall16 benim ilk zamana göre baya azaldı aslında umarım ilerledikce daha da azalır. Kızım olacak 🤗