Selensahin Askvemeyvesi ben NCR ye gittim Dilara Basat muayene ücreti 140 tı. İlgili Güler yüzlü bi doktor benim de ilk gebeliğim henüz tecrübesizim ☺️ Doktor da bossan hospitale geçiş yapıyor hatta belki geçti bile artık oraya gideceğim büyük ihtimalle
aryldz Askvemeyvesi merhaba hayırlı olsun bebeğiniz 😇bende 38 haftalık hamileyim liv hospital eda hanımdan çok memnunum çok güler yüzlü herşeyi sen sormadan anlatıyor .soru sorduğunda geçiştirmiyor gebeliğimin ilk aylarında deva hastanesi sezen hanıma gitmiştim ama o çok egoluydu
MervErdo Akademi hastanesi aysun hanıma gidiyorum ben memnunum arkadaşım hatemde yılmaz gencoya gidiyo o da memnun
Buket_005 Liv hospital eda deniz atkın muayene 140 tl hastane cok yeni ve sakin fazla kalabalık olmuyor doğum odaları cok guzel suit odalar ve süslü veriyorlar
Happy_27 Mavita27 çok kalabalık ve çok ilgılenemıyor oyızden suan Abdullah Göymen e gıdıyorum çok memnunum şükür
Askvemeyvesi aryldz doğumunuza çok az kalmış inşallah güzelce bebeğinizi kucağınıza alırsınız 😍 tavsiyeniz için çok teşekkür ederim Doğum için fiyat bilgisi aldınız mı
Dilara_guess aryldz merhaba bende liv yada sankoda doğum düşünüyorum, siz fiyat bilgisi aldınız mı acaba😊
2anne- Emek hastanesi doktor Oya Kayaalp hem hastaneden hem doktorumdan çok memnun kaldım. Sakin bir hastane tavsiye ederim.