Nbiyecbn26 Merhaba 20.haftaya girdim bugün ama hic hareketlerini hissetmedim daha korkuyorum birsey mi oldu acaba icimde kusku var hep kiloluyum ondan mi hissetmiyorum acaba bisey olsa nasil hissederim kafam iyice allak bullak çok korkuyorum
Yavrusunaasik Nbiyecbn26 bende aynı postu 4 gün önce paylaştım canım çok şükür hissetmeye başladım sende inşallah en yakın zamanda hissedersin inşallah 😊
Y-123 Nbiyecbn26 cnm normal kiloda varsa daha geç hissediyorsun bende 25haftalıgım benimde kilom var yeni yeni hissetmeye başladım korkma yani daha hissedersin saglıkla alırız inşlh bebişlerimizi🤲🏻🤲🏻
Sibelrx Nbiyecbn26 kiloluyum bende altan vuruyo hep gobekten degilde bi cikolata ye kafaya takma fazla cocukta hissediyo cunku 25 haftaya kadar yolu var illa 20 de hissedicem diye bisey yok bugun yarin olur ins tekmesi 🙂
Nurayademir Nbiyecbn26 hafif kalp atısı gbı oluyor cok guzl bir sey umrm bian once hssdrsin tatlı seyler cıkolata gbi ye msela hareketlenir
Ozlemtpl Bende kilolu bir gebeyim şuan 21+5 olduk henüz iki gündür kasıklarımda hissediyorum hareketlerini 😍 bende korkmaya başlamıştım neden hissetmedim die ama çok şükür yavaş yavaş başladım hissetmeye