Tugcekkkkk Seztu evet söylerdi ama eğer tüp bebek değil ise bazen geç döllenme den dolayı birkaç gün sonra ikinci keseyi görenler oluyor. İnşallah sen de sonradan görürsün🙏
GulcanDongel [silindi] evet genetik bende ikiz esiyim, ama ne yazık ki diğer çocuğumu kaybettik bugün 😓
Kizimveikizogluslarim NefesDeniz aynen masallah hepimize rabbim kolaylık versin ailecek içimiz icimize sığmıyor heyecandan süreç zor geçiyor sancılar oluyo arada İnşallah rabbim imtihanindan geçen kullarından olmayı nasip etsin 🤲🤲♥️♥️
NefesDeniz Kizimveikizogluslarim Amin amin inşallah ne güzel dua etmişsiniz Rabbim kabul görsün🌸 Bizde öyle inanın o kadar büyük bir heyecan var ki şükürler olsun yaşatana🙏🏻Odalarının önünden geçerken girmeden duramıyorum yataklarını dolaplarını öpüyorum inanın☺️ Siz kaçıncı haftadasınız?
Kizimveikizogluslarim NefesDeniz çok teşekkür ederim 🙏18 haftaligiz erkek ikiside erkek tek yumurta ikizi 3 buçuk yaşında da bi kizim var 🤲 sizin ilk hamileliğiniz mi🥰
HTidim 33+3 çift yumurta ikizlerine hamileyim bugüne kadar gayet sağlıklı gelmiştim fakat 4 gündür diş enfeksiyonu oldu perişan etti bizi günler geçmez oldu antibiyotik başladı ama fayda etmiyor işlem yapılamıyor napacağımı bilemiyorum ağrıdan ölüyorum😔
Znrr M7927 kasık ağrılarım vardı başlarda geçti sonradan bel ağrılarına bıraktı yerini🥴 bacağımın üstüne basamıyorum
Faynur M7927 evet aşırı hatta hapşırıp öksürdüğümde öyle bir ağrı giriyor Kİ ama doktorum çok normal dedi bana lekelenmen kanaman olursa haber ver dedi kan uyuşmazlığından dolayı riskli bir durummuş bugünde biraz kahverengi akıntım geldi düşük engelleyici iğne vuruldum bugünde dua edin kızlar 🙏🏼
Znrr Seztu ben 11. Haftada öğrendim. Doktorum tek yumurta ikizi oldukları için başta fark etmediğini söyledi
Ayselaysun Gamzelim12 bende 20 haftalik tek yumurta ikizlerine hamilwyim tek sikintimiz bebegin b8rin8n bobreginde genisleme olmasi daha once basina bu durum gelen varmi gecic8 bi durumu