Ortmenanne16 Elisduru_ lansinoh aldım ayriyetten ayva çekirdeği jeli yaptım evde minicik cam kavanozlara ama her şeyden daha fazka iyi gelen tek şey sütüm oldu emzirme bitince 1 2 damla sütümü meme ucuma sürüyorum en doğalı
Tyrcm Elisduru_ lansinoh kullanıyorum çok memnun kaldım doğumdan bir hafta önce sürmeye başlamıştım. ama eğer yara olursa ayva çekirdeğini öneririm
Nergsozdemr Elisduru_ lansinoh ama tek başına deil.sürdükten sonra poşet koy meme ucuna nemli kalsın mis gibi oluyo.
Buketkucuk Elisduru_ ben lansinoh aldım herkes onu öneriyordu Allah nasip ederse 36.haftamda sürmeye başlayacağım şuan 33+1 haftalığım
Elisduru_ Ortmenanne16 peki ben bu kremi emzirirken de kullancak miyim kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum ilk gebeliğim
Buketkucuk Elisduru_ evet bir iki hafta önce küçük küçük sürmeye başlamanız gerekiyor yumuşasın yaralara hazır olsun diye
Biyolog-anne Elisduru_ ben lansinoh aldım temizlemeden emzirebilmek istemiştim en iyisi o diye… ama vazalin gibi bir yapısı var evet sürdükten sonra cilt çok güzel emiyor ama elimi yıkarken sabun bile çıkarmıyor o yüzden başka bir alternatif bulmam lazım 🤷♀️