rabiakryl Merhaba arkadaşlar. Geçenler de bi arkadaşımız post açmıştı 11 parça bebek odası vardı pahalı mı diye soruyordu o postu bulamadım da kim olduğunu bilen varsa yardımcı olabilir mi hangi sayfadan baktığını sormak istiyorum da
rabiakryl Dilekcnkn çeyiz seti miydi bilmiyorum iştw oda takımı vardı ayriyetten sepet beşik bebek arabası falan bir kaç tane daha vardı 5000₺ gibi bi fiyattı
yasemin333 rabiakryl postu hatırlıyorum mağaza noktabebeistanbul diye hatırlıyorum instagramdan bir bakın
Dilekcnkn rabiakryl evet hatırladım hatta bende yazmıştım ona eğer İstanbul’daysanız mağaza var Babyci diye bir mağaza kartalda yeri var demiştim isterseniz ona bir bakın allah nasip ederse bende oradan almayı düşünüyorum 🤔
rabiakryl yasemin333 eğer o sayfaysa bende bugün o sayfaya yazmıştım ay sonuna kadarmış kampanyaları teşekkür ederim 😊
rabiakryl Dilekcnkn maalesef ben Ankara’dayım ama set aşırı uygun geldi bana ama ben çocuk odasını büyük oğlum için yapacaktım diğer eşyaları da doğacak bebeğim için kullanacaktım o da kampanya ay sonuna kadarmış
Dilekcnkn rabiakryl benim dediğim sayfaya da bakın isterseniz orada da bir sürü seçenek vardır illa ki sürekli resim atıyorlar internet üzeri satışta vardır