balpetegim_35 Mervenur19 9 martta gittiler . Bu sene hiç izin kullanamadı. Temmuzda da tayyinimiz var .Eylülde gelecekler o yüzden mayısta gelecek ilk izne.Ağustos’ta da gelmeyi planlıyor Allah nasip ederse inşallah canım. Sizin eşiniz ne zaman gitti ?
Mervenur19 balpetegim_35 benim eşim rotasyonla Bolu’ya geldi 4 ay için o sırada biz düğünümüzü yaptık gideli 5 ay oluyo doğuma çıkarım anca diyor eşim diyordu zaten 15 aydır izine çıkamıyor adamlar diye Allah sabır versin
balpetegim_35 Mervenur19 bizde doğu görevindeydik . Şimdi Suriye’ye gitti . Genelde 6 ay sürüyor görevler . 5 ay olduysa yakında gelir inşallah .
Yenibirannee rukiyeeefeee benimde bir kiz bir erkek denildi detayliyi bekliyoruz sizin ne olarak netlesti peki cinsiyeti 🥰
rukiyeeefeee Yenibirannee bana detaylıda bile net söyleyemedi doktor kız galiba dedi sonra sonda farklı doktor iki ayrı usg de kız dediler ondan sonra kaanat ettik kız olduğuna
Hacerdnc balpetegim_35 bende dün gittim öğrenirim belki diye göstermedi 13 haftalik 😊 İzmir de hangi hastaneye gidiyorsun
balpetegim_35 Hacerdnc yaa bende haftaya salı gideceğim kalp atışını duymaya. egepole gidiyorum sen hangisine gidiyorsun .
balpetegim_35 Mervenur19 yaa neden öyle benim eşim 6 aylığına gitti . Senin eşinin rütbesi ne ki 2 yıldır orda .