Asli09 38+4 haftalık hamisim aşırı der basiyo karnım taş gibi oluyor acaba doğum belirtisi olabilir mi ?
Selenim Asli09 bende 37.ci haftamdayimm 1 aydirr karnim sertlesiyorr ve deli gibi terliyorum😂 o yuzden dogum belirtisi oldugunu sanmam 🙄
Minnieli Asli09 bende 38 haftalıgım terleme başladı bebek çok hareket ediyo bide sürekli toplanıyo bnde doğum belirtisimi acaba diyorum yada yaklaştımı 😬
Buketkucuk Asli09 bende 33+1 haftalığım sürekli terliyorum sıcak basıyor özellikle bacak aram çok terliyor
Mrc34 Daha da mı artıyor bu terlemek ben 22 deyim bunaliyorum özellikle geceleri doğum da temmuza nasipse eyvah eyvah 🔥🔥🔥
Sisa77 Bende temmuzda dogum yapicam nasipse simdiden o yanmalari dusunuyorum😂🔥allah yardimcimiz olsun🤪
Deniz2136 36.haftadaym bende 2 aydr falan terleme şikayetim var gece uyanıp tshirt değiştiriyorum nasıl bi terlemek çare bulamadım
Asli09 Deniz2136 benim ilk defa 2 gündür de karnimda aşırı sertleşme var ve daha hiç çatı muanesi falan olmadım 😶🙄
Deniz2136 Asli09 bende hiç çatı muayenesi olmadım henüz ama karnım ara ara sertleşiyo bebiş toplanıyo bi tarafa ittiriyo kendini nası geriliyor 20li haftalardan beri oluyor şimdi iyice güçlendi
Selenim Asli09 sancin dogum sancisi olursa anlarsin bence, siddetli olur konusamazsin oyle sert vurur ozaman zaten hastaneye gitmen gerektigini anlarsin🥰 ama icin rahat etcekse tereddutteysen hastaneye gidebilirsin :)
Asli09 Minnieli bende öyleyim ilk bebek olduğu için de tecrübeli değilim hemen de hastaneye gitmek istemiyorum son gunler cok sitresli gercekten
Melikesvm Asli09 31haftalık hamıleyım eşım ızın verse klımanın soguk ayarını acıp oturacam🤣 o derece dogalgaz kıstım en düşüge yınede cok sıcaklıyorum