Deniz59 8 haftalığım kızlar canım çok ekşi şeyler istiyo bu aralar sizinde öyle oluyomu az önce limona tuz döküp yedim
Hahahh12 Deniz59 aynı ben 😂 az önce limon yedim bende . 13 haftalığım ama ben bayadır ekşi yiyorum canm ekşi istiyor
Mimerayk Deniz59 ne mutlu size yiyebiliyorsunuz ben de 8.haftam yarın bitiyor ve ekşi yiyemiyorum tansiyonumu etkiler diye korktuğumdan 😂
Nilsubatu Deniz59 bende öyleyim ekşi acı tuzlu. Ödemim olduğu için turşu ve tuzlu şeyler şuan yasak bana daha 9 haftalık hamileyim
Hatice68 minisinannesiiii bende yaaa limonu hic sevmezdim ama bi yedim bi yedim kabuğuyla ama oglum olucak şaşırttı bizim bücür 😂😂
minisinannesiiii Deniz59 öyle tabiki ekşi suratli oğlum diye seviyorum 😀 kabuklariyla yiyesim geliyo nerdeyse 😀
minisinannesiiii Deniz59 tansiyon sorunun yoksa ye benimki düşük çıkıyo malesef kendimi frenliyorum suyunu sıkıyodum iciyodum içini de yiyodum ağzımın suyu akcak nerdeyse canm çekti yine 😁😁
Hahahh12 minisinannesiiii hahaha benmde canım cekti yine 😂😂😂daha yeni yedim fazlası zarardır die yemıyom 😂😂 bugünlük hakkım dolu
Hahahh12 ye Gitsin insanın ağzı sulanıyor . Ekşiyi hep seviyodum hamilelikten dahada arttı . Ayvada limonlu güzel oluyor hanımlar 😊😛
Deniz59 Mimerayk benim bu akşam canım çok çekti ya aklıma geldikçe ağzım sulandı gidip gene yiyesim geldi de eşim dalga geçer diye utandım 🤣
MerveCeren Deniz59 yalnız değilmişim😂🙈 limon ve tuz ikilisiyle aşk yaşadım resmen😂 sonra o aşk turşuya döndü şuan ekşi meyveler de gözüm🤦🏻♀️😁
Deniz59 Sita3434 bende yedim geçen çigköfte o kadar çok yedim ki afedersin kendimi kusturdum bidahada çigköfte görmek istemiyorum 🤢
Sita3434 Deniz59 ay geçmiş olsun canım dikkat et ben çok severim ama midem su an hassas önceden deli yerdim şimdi belli aralıklarla