Pelin093 3 sene önce özelde dogum yaptim 2 gece hastanede yatmistim. Simdi acaba koronada 1 geceye mi düstü bi bilginiz varmi ? Insan evde daha rahat ediyo sonucta hem hic 2 gecede kizimdan ayri kalmak istemiyorm 🙈
Seda-1 Pelin093 cAnım bana hastanede 1 gece denildi normalde sezaryende 1 gece dedi pandemiden dolayı
arisin_annesiii Pelin093 9 günlük anneyim bende ctesi sabah 7de sezeryan oldum pazar öğlen taburcu oldum
Pelin093 Derin2828 demek hastaneden hastaneye degisiyo burda özeller hep 2 gece ama suan koronadan farklimi bilemiyorm
Asyaayaz1 Annede bebekte 2 gece kalıyor cnm arkadaşım geçen hafta sezeryan oldu aynı şekilde komşumda iki gün kaldılar
Pelin093 Asyaayaz1 özeldemi dogum yaptilar? Normalde 2 gece benm bildigimde ama pandemiden dolayi belki 1 gece olmustur dünde bi tanisimiz sabah 8de normal dogum yapmis özelde öglene cikarmislar sasirdm yani normalde normal dogumlarda 1 gece kaliyodu bildigim kadariyla
Pelin093 Seda-1 demek bazi hastaneler pandemiden dolayi düsürdü insallah benm zamanimada öyle olur vakalarin yogun oldugu yerdeyim bide bakalim zaman ne gösteriyo
Pelin093 Boncukbeyinannesi insallah bende o sekilde cikarm drla konusurum bi kücük kizim var falan diye bi skintimiz olmazsa 1 gece kalin der belki
Pelin093 Ozcan_sukran38 ciddimisiniz bi saglik sorununuz falan oldumu yada sizin kaldiginiz hastanede mi öyleydi acaba ben hic 4 gece duymadim. 🌸
rukiyeeefeee ben diğer iki doğumum da şkş gece kaldım bunda koronadan dolayı bi gece yatırıyolarmış sanırım
Pelin093 arisin_annesiii hepmi 1 geceydi sizin yattiginiz hastanede acaba koronadan dolayimi öyle ciktiniz
Ellu Wow kizlar türkiyede ne cabul birakiyolar almanyada normal dogum yapinca üc günde birakiyolar seheryanda ben bi haftadan önce cikartmadilar😟
Pelin093 Ellu aynen öyle almanyada hemen taburcu etmiyolar biliyorm hele bide sezeryan ameliyatiysa🙈 ama insan evinde daha cabuk iyilesiyo ya rahat ediyo
arisin_annesiii Pelin093 Ben normalde sezeryan 2 gece biliyordum ama ben hemen tuvalete çıktım bide onunla da alakalı
Pelin093 basakhanim hahahaahha vallahaaa 😂 allah düsürmesin hastanesizde etmesin amaa gercekten öyleee bende inan eve geldigim günün gecesi sütüm doldu 😅
Yagmurr34 Gecen gun hastaneye sordum ozele gidiyorum pandemiden dolayi kacgun kaliyor sezeryanda diye 2 gun dedi
Sifaandhyl Pelin093 4 ay önce arkadaşım doğum yaptı sezeryan corona dan dolayı 1 gece kaldı genel de 1 gece oluyor artık