2pati1baby Hilal3434 amin 🙏 oda yasak bana ılık suyla duş alıyorum ama sıcak suda duş almayı özledim 😂😂Bunu özleyeceğim aklıma gelmezdi 🤔
Hilal3434 2pati1baby ayakta alıcaksın eğilmek yasak 2 aylık olunca doktorum normale dön demişti😂az kaldı ya sabır
Mom54544 2pati1baby sorma ya en çok yüz üstü yatmayı ve sıcacık suya girip dakiklarca durmayı özledim en büyük keyfimdi ama malesef artık ılık su ile temizlenmiş hissetmiyorum bile kendimi 😊
Hilal3434 Oksapar iğnede göbek ve koldan çok yakıyor dizden daha iyi yapıyorum ilk baş çok canımı yaktı😄
Mom54544 Hilal3434 ya göbek sertleşti galiba bazen girmiyo iğne geçen bacaktan denemeye çalıştım yapamadım sanki önceki iğneleri yapan ben değilde ilk defa yapiyomusum gibi hissettim geri göbeğe döndüm 😂
Hilal3434 Mom54544 dize alıştım şuan hiç hissetmiyorum bi kaç gün deneyin😂kendi kendine iğne batırmak da zor
Mom54544 Hilal3434 cesaret edemedim bacaktan hiç denenmedi ya ordan korktum 😊 oksapar yakiyo enox çok yakmiyo
Hilal3434 Mom54544 doğumu yapıp bir hastalık oluncaya kadar devam enox a biz 35haftalık olduk hala devam ediyoruz alıştık
Mom54544 Hilal3434 😱😱 yaaaa ama sıkıntın vardır senin ozaman çünkü bidahaki kontrolde falan bırakırız demişti doktorum 1 buçuk hafta önce 2 li tarama ile bırakabilir inşallah