teslime12 Merhabalar ben 7 haftalık hamileyim. Geçen hafta randevum vardı gittim kese gözüktü bi sorun yok dedi bir sonraki randevuyu 26 nisana verdi. Sizin randevularınız ne sıklıkla benim doktorum geç mi çağırdı sizce ?
Lithops teslime12 tam zamanında gitmişsin doktora ne geç ne erken bu sebepleötekrar gitmene gerek yok bir süre. randevularımız 4-5 haftada bir oluyor genelde. kese kalp atışı her şey yolundaysa 26 nisan uygun bence. Muhtemelen ikili test yapılır gittiğinde.
NefesDeniz teslime12 Ben ilk 3 ay 2 haftada bir gidiyordum. Doktorum o şekilde görmek istiyordu. Sonra ayda 1 oldu 32.haftadan sonra yine 2 haftada bir görmek istedi.
Buketkucuk teslime12 ilk zamanlarda genelde ayda bir kontrole gidiliyor zaman kısaldıkça doktor 3 haftada bir, 2 haftada bir falan çağırıyor ben 33 haftalığım 26 şubatta gitmiştim, şimdi 24 martta gideceğim
nazmiyeee teslime12 tamam canım atıyor kalbi ozaman 4 haftada yani ayda 1 kontrole gitmen normal zaten doktorun yönlendirir ☺️
Msydn6 teslime12 1 ay sonraya vermiş normal bence ilk zamanlar böyle ayda bir çağırıyorlar genellikle zaten
ebru_d_ teslime12 bende şu an 6+3 üm 6+6 da doktora gidicem ins bende kese bebek görüp kalp atışı duyarım, siz keseyi ve bebeği gördünüz dimi kalp atışını duydunuz dimi buarada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍
teslime12 ebru_d_ biz 6 haftalıkken gittik tam kese göründü kalp ritminide izletti doktorum ama duyamadım duyulcak kadar olmamış inşallah siz gittiğinizde duyarsınız, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız sizdee 🌸
Ays0 Kalp atışını 7+3de duydum ve 12+3e randevu vermişti bundan sonra ayda 1 kontrollere çağıracağım diyerek. Tabii ben 11e kadar zor dayanıp 11de ve 12de gitmiştim 😂🤭
Ays0 Haftamda minicik böcek kadar bişey vardı ultrasonda 🙈 11. Haftada bir gittim ki karnımda elleri ayakları olan kımıl kımıl bir bebek vardı aşırı heyecanlı ve çok garip bir duyguydu o kontrol zamanı 🥰