Esraerden Arkadaşlarım 39. Haftamdayim ve daha sancı adına bişeyim yok. Haftaya duruma göre suni sanciyla başlarız dedi doktor . Nasıl tavsiye eden var mı bu
Ortmenanne16 Esraerden 12 gün önce 39+1de suni ile doğum yaptım daha beklesem bebek kilo aldığı için normal doğum şansım azalacakti toplam 6 saatte doğurdum ilk doğumum üstelik
DeryaMirac Esraerden 42 haftaya kadar beklenebilir eğer anne yada bebek ile ilgili bir sorun yoksa. Benim 40+5 de suyum geldi ve hala sancı yoktu mecbur suni aldım
Asiye1453 Esraerden seni asla korkutmak istemem cuma günü suniyle başladım sonra kendi sancım başladı ben suniye dayanamadım kendi sancımı rahatlıkla karşıladım o yüzden bekle biraz benimki 41+3 te doğdu sana var daha
Gulsenela Sağlık probleminiz yoksa bekleyin bence niye acele ediyorlar anlamadım benim de 39+5 te suni verelim dedi istemedim ama 41. Haftada gelmezse düşünürüm belki
Esraerden Gulsenela gebelik şekerim olduğu için fazla bekleme durumum yok o yüzden . Bebek kilo alabilir diye bu arada 2. Doğumun ne güzel ilk doğumda herşey çok güzel ilerledi fakat bu sefer kızım biraz inatçı cikti
Esraerden Ortmenanne16 allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin size de bebisede. Sizde de gebelik şekeri olduğu için mi suni ile yaptılar acaba
Esraerden Esraguvennn maşallah valla hızlı ilerlemış . Bi çok kişiden suni sancinin gerksiz olduğunu duydum ama şimdi burda yorumları da okuyunca içim rahatladı biraz daha sağolsun yorumunuz icin
Ortmenanne16 Esraerden çok teşekkür ederim yok benim bebek aşırı kilo almaya meyilliydi doktorum beklersek kilo alır normal doğum şansın azalır dedi normal doğum için uygundum o sebeple suniyi kabul ettim
Esraerden DeryaMirac o haftaya kadar bekleniyor fakat gebelik şekerim olduğu için bebeege zarar verir miyim düşüncesi var şuan bebeğimin kilosu da iyi ama hamilelik psikolojisi çok başka işte
DeryaMirac Esraerden anlıyorum bu yüzden doktorunuz iyiyse sizi en iyi şekilde yönlendirir. Hayırlı bir doğumunuz olur inşallah 🤲