elcindefne Kızlar merhaba, 18. Haftama geldim detaylı ultrason zamanı da geldi. Sizler İstanbul’da hangi hastanelerde kaça yaptırdınız?
Nurayademir elcindefne ben perşembe gününe bahçeşehir doç.dr meryem gencer’e aldım umarım memnun kalırız 700₺ ama 650 ye anlastık
teachervera Nurayademir ben batı bahata gidiyorum canım. Çarşamba günü kendi doktorumda randevum var.ondan sonra ki hafta perinatoloji doktorunda detaylı ultrason. Perinatoloji doktoru ekstra muayene ücreti mi alıyor
Ozgeeeeeee elcindefne sen nerede oturuyorsun canım ? Pendikte halil mesut görüntüleme merkezinde yaptırdım adamın kendi yeri ve çok memnun kaldım detaylı bi şekilde anlatıyo herşeyine baktı. 395 liraya yaptırdım.
elcindefne Ozgeeeeeee ben şişli’deyim canım ama karşıya da geçerim sıkıntı değil yeter ki iyi bir doktor olsun
cgla1 elcindefne Bakırköy uzmanlar tıp merkezi 300 TL 3 hafta önce yaptırdım yarım saat sürdü memnun kaldım
Curcu cgla1 merhaba detaylı ultrason yaptıracağım uzmanlar tıp merkezini aradım rıdvan zeybek 180 lira ücret söylediler şaşırdım yanlış mı bilgilendirdim acaba tekrar göreşeceğim ama size de sormak istedim radyologmuş perinatolog ve radyolog arasında çok fark oluyor mu acaba
Nurayademir teachervera bazıları alıyormus bazıları almıyor benım gtceğim doktr ayrı muaye ne ücreti almıcak
Gencanne23 teachervera bende oraya gitmeye başladım. Serkan Özkul hakkında bir Bilgin var mı? Sadece 2 kere gittim. Kafam biraz karıştı hastane tercihinden dolayı?
Nilgun75 Paris champs elysees caddesin de bulunan échografilm diye bir yerde 100 euroya yaptiracagim tam full 4D 3D ,cd fotoğraf müzik album dahil 100 euro ben cok diyordum massallah turkiye daha pahaliymis