Mervi_ss 33 haftalık bebeğim Su fazlalığından dolayı 36 haftalık çıktı ultrosonda bu durumla karşılaşan varmı
BurcuLice Mervi_ss su fazlalığındam değil ama benim bebeğimde önde 36. Haftayla uyumlu dedi doktorumuz
mucizemm_3 Mervi_ss peki suyun fazla olmasının sebebi ne dedi doktor benim dr da bana suyun fazla dedi şeker olabilir dedi açlık tokluğum normal çıktı ama bazı sebeplerden Dolayı dr değiştirdim bu dr yeri geniş dedi bende anlamadım bende 33 haftalık hamileyim
Edaaaa53 Mervi_ss bana da az önce su biraz sınırda dedi fazla gibi ama öyle korkulacak birşey yok takip ederiz dedi anlamadım gitti cuma günü başka doktora gitmiştim o hiç öyle bişey söylememişti 🤦♀️
masalkusum mucizemm_3 yedıklerınıze dıkkat ettınızmı hıc bendede vardı 20 lı haftalarda hamur ısını tatlıyı bıraktım meyveyı bıle yarım yarım yedım yuruyus yaptım normale dondu bendede seker yoktu
mucizemm_3 masalkusum hamur işi tüketen bir değilim günde bir kere meyve yiyorum ve yürüyüş yapıyorum ama tatlı olarak hafta bir sütlaç yapıyorum ondan belki olabilir düzenli hemen hemen her gün 5000 adım civarı yürüyüş yapıyorum
Mervi_ss Yediklerle dikkat ediyorum tabiki yürüyüşümde sıkıntı yok şekerimde iyi sıkıntı yok ama böle bir sıkıntıyla karşılaştım bugün