BirGolgi 2 aylık hamileyim daha. Şeker sınırında olduğum söylenince çok da sağlıksız beslenmememe rağmen biraz daha ileriye gidip tamamen şekersize çevirdim. 55 kilo ile hamile kalmıştım doktor kontrolünde 53 küsürlere düştüm ama şeker de düştü. Sadece bugüne kadar yağ bağlamadığı kadar göbeğim yağ bağladı anlamadım bu işi. Görseniz 6 aylık hamile görüntüsü🤦🏻♀️ Vücut hamilelikte yağ bağlar diyorlardı da tüm yağlar göbekte olmazdı bence. Sizde nasıl oldu acaba?
derikonunannesi BirGolgi rahim korunması için hamilelerde göbek yağı kalınlaşır..karın darbe aldığında bebeği korumak adına
Milenka BirGolgi bende beş aylık hamileyim 7 kilo almışım yediside yağdan Şimdi bende dikkat ediyorum
Mimerayk BirGolgi bende de inanılmaz bir şişlik var, altı aylık tabirini ben de sürekli kullanıyorum. Tip2 diyabet ve hipertansiyon hastasıyım. Yağ bağlama değil de inanılmaz bir gaz sancım var o yüzden karnım çok şiş benim de
Mom040 16 haftalık bebeğim, 4 kilo aldım. Bunun çoğu ödem, demir ilacı bende aşırı ödem yapıyor senelerdir. Karnım sivri bir şekilde uzuyor resmen, 6 aylık desem inanırlar. İç karnım çay kaşığı kadarmış galiba, çocuğum dışarıda büyüyor resmen.
BirGolgi Mom040 ya ben de hep iç karnı büyük olanlara özenirim ama benim de dışarıda büyüyecek bu gidişle 🥰
BirGolgi Milenka ah o yağlar ne yesek yağ kalıyor zaten. Ben de şekeri iyice kestim ama yağı kesemiyorum kahvaltıda zeytinyağı salatada zeytinyağı kuruyorum zeytinyağı 😅
mavis24 BirGolgi 6. Aya giricem anca kendim anlayabiliyorum hamile olduğumu gelişimi gayet iyi haftasına göre ama göbeğim çıkmıyor 😂 50 kiloyla hamile kaldım en son 6 kilo almışım ilk 3 ay su bile içemedim resmen ölmüştüm
BirGolgi Mimerayk ah bana gaz demeyin kocaman balon oldum 🙈 şeker bende de vardı neyseki baştan kontrol altına aldık. Size de çok geçmiş olsun umarım sağlıkla bebeğinizi kucaklarsınız 🙏
dondurmalibebegim BirGolgi yağ gibi düşünmeyin göbeğinizi. Şişkinlik gazdan oluyor geriliyor resmen ben 49 la hamile kaldım 2 aylıkken bende koca bi göbekle geziyodum ki dümdüz bir karnım vardı 😅 yağ değildir o gaz gaz ahhh o gazlar
BirGolgi dondurmalibebegim ya gaz da olsa yağ da olsa zor o göbeği saklamak zor🤦🏻♀️ Daha gebeliğimin çok başındayım bazı sıkıntılar var diye güvenip iş yerimdeki arkadaşlara söyleyemedim ama karnımı içeri çekmekten yoruldum😅
dondurmalibebegim BirGolgi yaa bende ilk başlarda öyleydim bende sağlıklı haftalara gelene kadar söylemek istemiyordum. Ama kazak mazak hallediyordum. Salaş şeyler giyin. Ama sonra düşük tehlikem olduğu için mecburen söylemek zorunda kaldım Doktor istirahat verince. O yüzden sizde doğru bir zamanda söyleyin derim rapor izin derken sıkıntı olmasın :)
BirGolgi dondurmalibebegim evet biraz daha zaman geçince söylerim haklısınız. Sadece kötü bir görüntü söylesem de saklarım 2 aylık gebelik karnı olmadığı çok belli benimkinin🙈 Bol giyinmeye özen gösteriyorum o zaman rahatça salıyorum göbeği içerde😅
BirGolgi irorkay sanırım kiloma normal dediniz göbeğimde arkadaşların söylediği yağlanma ya da gaz var sanırım ilk defa yaşıyorum bunu. Sizin ne güzel olmuştur göbüş şimdi 🥰
[silindi] Benm de ilk haftalarda çoktu karnim hatta diyordum gaz olamaz bu ne saklamaya calisiyordum smdiden böyleyse sonra nolacak diye ama o bi sure sonra geciyormus 😊 sonra tekrar gerçek gobus geliyor tabi ama 😅