3MelekAnnesi3 Kızlar bu hastaneye ilk kez gitcem direk randevu alıp ayrıntılı için geldim desem olur mu cunku takipi oldugum hastane ayrıntılı yapmıyormus
Mom54544 Demir06 3MelekAnnesi3 Zübeyde hanıma bakın bide orası var kadın doğum üzerine gitmiyorum ikisine de ama ben başka hastaneye gidiyorum
3MelekAnnesi3 Mom54544 oglumda orda yaptırmak zorunda kaldım ama ayrıntılı 5 dk bile sürmedi igrenc Bi yer o yüzden gidesim yok 😔
Demir06 Mom54544 teşekkür ederim,özel hastane araştırıyorum gidip muayene ol randevu al yoruldum biraz
Demir06 3MelekAnnesi3 düzen laboratuvarında yaptırcam sanırım ama daha netleştirmedim,çok pahalı detaylı usg o kadar para veresim gelmiyor ama iyi bir yer olsun istiyorum ihmal etmek istemiyorum
Mom54544 Demir06 eğer maddiyati sorun etmiyorsanız a life Hospital da Alptekin bey var ben ona gidiyorum daha tedavi ve kontrollerde ama paket almadım alamam 8.500 TL ye tukeniyoruz yavaş yavaş birikim konusunda lokman hekimde Pakize eylem hanımı düşünüyoruz doğum paketi için 2 li taramadan itibaren 6050 TL demişti bide 16 mi 20 mi ne haftadan sonra vardı paket galiba tam hatırlamıyorum
Mom54544 Demir06 çok doğru randevu bekle sabah erkenden git gel uğraş önceki gün devlette aradım 2 li test için en yakın 7 Nisan a veriyo randevu oda daha bı kaç gün sonra arayıp alabilirsiniz 15 günden fazla olduğu için veremiyorum randevuyu diyo bide yani hocam da devam etcez galiba paralı şekilde bı sure daha buraya ben hocamın gece nöbetçi olduğu zamanlar bile gittim kontrole akşamları ve daha iyiydi kimsecikler olmuyo sohbet muhabbet ede ede kontrolümüzden cikiyoduk
Mom54544 Demir06 detaylı da koru Sincan paket alana 500 600 e dusuruyodu paket dışında imiş o normalde 900 lira civarı falanmisti
Demir06 Mom54544 ben Ankarada yaşamıyorum bi kaç aylığına annemin yanına geldim,detaylı usgnin zamanı ile denk geldi,yaşadığım şehirde doktorum var burda şehir hastanesine gitmiştim usg için tandevular doluymuş
Mom54544 Demir06 malesef hele şehir hastanesi ful dolu sanırım oraya hiç bulasmiyorum çıkamam içinden diye önünden dahi geçmek istemiyorum
Mom54544 Demir06 transfer olacağız başka doktora hastaneye gibi daha yakın bı hastane var evimize inşallah eşim ikna olursa oda haklı eşyası kıyafeti evin masraflari ama devlet de devlet degilki şu dönemde hele hiç değil devlet düşünmüyorum tabikide yine de büyük konusmamak kaydıyla😊
55kubra Hacettepe tıpa gidiyorum bende orda da almıyolar ama ücretli olarak çekerler belki 100 tl gibi bi ücreti var bi deneyin derim
Mom54544 55kubra detaylı usg 100 lira gibi bisey değildir özeller de 1000 lira dan falan basliyo ücretler
55kubra Mom54544 evet ben orda muayene olduğum için 100 tl verdim ama bi sormak lazım ücretli olarak çektirmek istiyorum derseniz belki yardımcı olurlar
55kubra Demir06 evet 10.Haftadan beri oraya gidiyorum doktora ücretli muayene oluyorum şuan için çok memnunum inşallah doğumda da memnun kalırım