ssssxsss Hndeegegzl Anladim nefes darligi önemli o yuzden kandaki oksijen seviyenize bakilmasi gerekir ve buna göre hastaneye yatisiniz yapilir kendinizi iyi hissetmediginiz anda acil yardim almaktan cekinmeyin gec olacagina bir kere fazladan olsun. Allah sifa versin umarim biran önce atlatirsiniz
Ozlemyuksel58 Hndeegegzl bugünn 19 haftalık olduk normalde. 17 haftalık şuan dedi. Hareketleri çok zayıf dedi
Burciiiin 12+3 5 gündür rahatsızdım bugun test yaptırdım pozitif cıktı en kolay sekilde atlatırız hepimiz inşallah 🥺 önerileriniz varsa alırım kızlar burun tıkanıklığım var birazda korku bastı tabi ya kötü olursam..
Balpetegim Çok geçmiş olsun. İnstagramda mutfakta bebek var diye bi sayfa var sayfanın sahibide hamileyken atlatmıştı kullandığı herşeyi sabitlemişti ordan bi bakın isterseniz paylaştığı yağlar baya rahatlatıyormuş inşallah sizde biran önce atlatırsınız @Hndeegegzl
-Zeynepakms- Hndeegegzl Ben sıcak su kaynatıp buhar yapacak şekilde örtmüstum kafami cok iyi gelmişti Bi deneyin isterseniz. Allah şifa versin inşallah geçmiş olsun.birde portakal ve limon suyunu karıştırıp içiyordum çok iyi toparladı vücudumu