Arye17 birgaripyolcu hayır cıkmadı 6. Gün. Kan verdikten sonra bır test daha yaptım yıne cıkmadı özellikle 10 dk boyunca. Çöpe atmadım çıkar belkı dıye yoktu birsey ama 2 3 saat sonra tekrar bakmıştım öyle gayrı ihtiyarı o zaman çok silik bir çizgi vardı . Saat 6 dada sonucum çıktı
Adilekorkmaz Arye17 ilk gebeligimde kan testim 150 cikmisti 2ci gebeligimde test yaptiktan 2 hafta sonra gittim kontrole ben hamileyim dedim kan vermemek gerek kalmadan keseyi gorduk
Arye17 Adilekorkmaz aslında keşke bekleye bilseydim bende suanda öğrebdım ne oldu hiç birsey acaba saglıklımı dıye düşünmeden. Duramıyorum.
bebegimin-kokusu21 Arye17 merhaba, ben adetime 7 gun kala idrar testinde cift çizgi gördüm 5 gün kala kan testinde degerim; 700′dü😇
Sedaikraliya Ben adetten once test yapmistim silik cizgi cikti adet gunumde kan verdim degerim 13,8 cikmisti 2 gun sonra 180,8di 2 gun sonrada 1960.8 di
gunesveguney Arye17 adetim 6-7 gün geçmişti 5100 değer ile öğrendim canım senin geç döllenme olmuş olabilir değerin güzel artmış ama ☺️
Patisever Dmndmn cuma günü doktora gidicem bilmiyorum nasıl gebelik 🙏🏻💟hayırlısı ile kalp atışını duyayayım da 🌸
Gamzeakd Arye17 adetim 1 gün geçtiğinde 123 tü betam canım . Önemli olan yükselmesi .. 123 betayla doktorum bir daha beta bile baktırmadı bana 🥰
Esrali66 Arye17 evet gittim canım 5 hafta görünüyor kese oluşmuş dedi son adet günüme göreymiş ama beta hcg 119.9 çıkmıştı 5 gün önce ona göre de 4 buçuk hafta dedi bi de kese aşağılardaymış 😔🤲
Arye17 Esrali66 bende gıttım bugün kese gözükmedi rahım kalınlığı 21 mm dedı betada 1450 cıktı cuma günü tekrardan çağırdı
Esrali66 Arye17 geç olsun da güç olmasın içini ferah tut canım benim kesede aşağıda inşallah yukarı çıkar biraz,telaşlandım ama her şey allahtan Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin🤲