Sulearas 18 haftalık hamıle olup bazen hamile oldugunu unutan varmı @😂 sanki yemek yemişimde karnım ondan şişmiş gibi
Lulemom Sulearas ben. Unutmakta değil de yani hamile olduğumu anlayamıyorum 😄 ultrasonda görünce aa evet hamileyim oluyo 😄
Emn_dgn Sulearas sanırım tekmeler hissedilene kadar öyle oluyor biraz içimde bi canlı olduğunu düşünmek bile garip bi his
Esen3535 Lulemom bende ultrasonda hatırlıyorum hastaneye gitmeden de eşime diyorum ki bebek hala yerindedir duruyordur demi diyorum😁😆
Buseninannesi_21 Sulearas hissettiğin zaman alisirsin canim ben minik minik hissettiğim için alistim galiba 😊
Pamuk1704 Göbişleriniz büyüdümü peki 😊 benim çıktı göbeğim ve sertlik var baya 😆 unutsam da o sertlik hatırlatıyo 🤭
nikoland Keşke bende unutabilsem mi diyim bilemedim 😄 bulantılardan hiçbişey unutamıyorum valla maşallah hep güzel geçsin hamileliğiniz 💞 bende ilk çocuğumda öyleydim her hamilelik farklı oluyomuş 😔
Fatma_7 Bulantılarım sağolsun ilk günlerimden beri hiç ama hiç unutturmadı 😂 şimdi de hareketleri hissediyorum tamamlandık 😂