_aysenur8mikail_ Kızlar şuan 7+5 haftalık hamileyim ultrasonda 6+3 gözüktü kesen küçük dedi kan tahlili idrar tahlili vs verdim ama bu sorunu yaşayan oldu mu ilerde değişir mi kese boyutu biraz kafama takıldı açıkçası
papatyasever34 _aysenur8mikail_ Bende cumartesi gittim canım normalde 6+3 olması gerekiyorken 5 haftalık görünüyo ultrasonda normalmiş geç döllenme oluyomuş ilerleyen haftalarda fark kapaniyo
Liyasare _aysenur8mikail_ adet tarihine göre kaç haftaliksin canim usg bazen uymuyor aslında makina dan makinaya da fark oluyor
yuksell07 _aysenur8mikail_ bende şuan 7+1 günlük hamileyim ama doktora göre 5 haftalık ulutrasonda sadece kese gözüktü oda minicik carsmaba kontrole gideceğim bakalım ne olucak
Melamial Adet tarihine bakılırsa yanlış çıkıyor. Adetiniz düzensizse özellikle. Doktor gelişimine göre hafta gün takibi yapıp size söyler.🌸
Liyasare _aysenur8mikail_ bir dr yetinme canım dr da yanılıyor bazen benim 7+3 adet göre sonra geriye düşmeye başladı haftam kese bozulmaya döndü inan seni üzmek yada kırmak istemiyorum bir dr gitme derim kan tahlili yaptir 2gunde bir eğer ki düşerse sıkıntı canım inan seni üzmek istemiyorum