Damlladamlla 34 haftalık gebeyim 5dk da 1 3 dk da 1 geliyor karnım da şiddetli bi ağrı oluşuyor ne yapmam lazım önceden de böyle düzenli değildi olmuştu hastaneye gittim nst dn birşey çıkmadı şimdi farklı bi durum mu bilmiyorum
3prensesannesiii Damlladamlla Hastaneye git canım burda oyalanma en azından bebege ciğer geliştirici iğne yaparlar doğum başlamış olabilir
Minikmucizembenim Damlladamlla o haftalarda bende de oluyordu progestron ve magnezyum kullandım geçmişti
Damlladamlla Sirinimm evet daha çok erken çok acıyo ilk hamileliğim gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum gerçek doğum sancısı mı yalancı sancı mı anlam veremiyorum
Beyzan Damlladamlla bunu anlamanın tek yolu nst yalancı sanciysa sadece vakit kaybınız olur ama ya gerçek sanciysa o zaman şimdi gitmeniz bebeğiniz için çok önemli inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almak nasip olur 🌸
MervErdo Uzandığınızda geçmiyo mu ayakta fazla mı kaldınız ben ayakta fazla kalim doğurcak gibi oluyorum öyle sançıyanıyorum ama uzanıp yatınca sakinleşiyo uzanmakla geçmiyosa bi git acile yine