Minikmucizembenim 36+4 haftalık gebeyım normal dogum beklenılıyr magnezyum tablet alıyrdm sancı kasılmam oluyrdu arada siz ne zaman bıraktınız duydugum kadarıyla magnezyum normal dogumu etkılıyrmus .Doktor randevuma daha çok var o yüzden burdan sormak ıstedım
kubra_c Minikmucizembenim bizde 36+5iz hala kullanıyorum haftaya doktor randevum bırak diye bir şey söylemedi doktorum
SutlacimiYedimmiBen Minikmucizembenim ilk oglumda kullanmiyordum 35 haftada dogdu suan kullaniyorum 32 haftaligim 35te birakmayi düşünüyorum cunku normal dogum istiyorum etkilerse üzülürüm
Minikmucizembenim 3prensesannesiii normal kasılmaları sancıları etkılıyr dıye duydum böyle olunca da açılma zor oluyrmus bazıları son haftaya kadar kullanmıs bılmeden
neslihanuz- 35+4 ye gitmiştim artık bırakmamı söyledi . Zaten çok kasılmam falan yoktu hiç düzenli içemedim maalesef
Aysc2651 Minikmucizembenim ya gerçekten mi ben 39 haftaligim devam ediyorum niye doktorlar veriyor ozaman benim agrimda yoktu kendisi verdiği bende normal doğumu çok istiyorum
ysfali06 Minikmucizembenim 37+5de muayene oldum doktor bırak demedi. Bnde merak ediyorum aslında ama sormayı unuttum cuma tekrar gideceğim İnş sorayım bakalım ne diyecek 🤷♀️
eeygnn123 Ben çok uzun süredir kullanıyorum ve hala devam ediyorum doktorumda 35+1 de devam edelim dedi ilk defa böyle bir şey duyuyorum ve magnezyum özellikle kabızlık için birebir geliyor bana bence doktorunuza bir danışmalısınız☺️
1incir 24.haftadayken başladım ama ben düzenli kullanmadım ağrılarım çok oldugu zaman içtim o an rahatlamak için. Şuan 32.haftadayım ağrım olursa içiyorum olmazsa içmiyorum
Kubradeniz Minikmucizembenim bence şu an bırakmalısınız bana doktor 36.haftada doğum kasılmalarını geciktirir bırak demişti