Ey_ser Kızlar ya ben en son 32+5 de gittim kontrole neyse çok şükür sorun çıkmadı ama iki üç hafta sonra çağırır dedim son aylar olduğu için bana 1 ay sonra gel dedi 37 olucam bir ay’a normal mi sizce ?
Hatice68 Ey_ser canım riskli bir gebelik olmadığı sürece 30 lu haftalardan sonra 2 veya 3 haftaya bir çağırıyor genelde
Kimkibu Ey_ser devletmi özelmi🙄 ben özele gidiyorum en basından beri 3 haftada çağırıyordu 25. Haftadan beri 2 haftada çağırıyor sanırım 32 den sonrada her hafta gidicez
senemmm123 Ey_ser bir şikayetiniz yoksa bebek sağlıklıysa, hareketlerini de takip edersiniz. o yüzden bir ay sonraya çağırmış olabilir. o zamanda gittiğinizde doğum planlanır
Gull_94 Ey_ser bende 29 da gıttım 5 hafta sonrası ıcın tekrar randevu verdı hıc sorgulamasdm acıkcası bı aksılık olsa zaten gıderım doktra rutın kontrl ıcın bu sekılde ılerlıyosa doktrlar bılır zaten dusunmeyn faxla bence
Hatice68 Ey_ser özele mi gidiyorsun devlet hastanesine mi bacım valla biz iki haftaya bi gitmekten usandik simdi de haftada bir çağırıyor ozel hastaneye gidiyorum ben
Hatice68 Kimkibu canım hangi şehirdesin 2 haftaya bi gittiğinde ucret oduyomusun muayene ücreti ne kadar hastanenin
Mlike Ben 32 de gittigımde 3 hafta sonra çağırmıştı ama benim ilk gebeliğim erken dogum oldugu için olabilir . doktor bir risk görmediyse kafanıza takmayın
senemmm123 Ey_ser tabi ki. ekstra bir probleminiz yoksa pandemi döneminde neden sürekli gidesiniz ki zaten
Gull_94 Ey_ser ozaman normaldır her dotkrn kontrl rutınıde baska sorun olmadkca dert etmeyın ıcınzde suphe kalan seylerde zaten gıdebılırsınz doktra onun harıcı gayet normal bence
Hatice68 Kimkibu bende iki haftaya bi gittiğimde ödüyordum simdi haftaya 1 gidecem heralde birinde ödeyip birinde odemeyecez
Kimkibu Hatice68 Aynen öyle olacak bakalım😊 sağlıkla gelsinlerdr😊 zaten sabırsızlanıyorum gitmek istiyorum görmek istiyorum özlüyorum minnoşu🙈