Hsakarya İlk hamileliğim ve doktor rahimin şekli kalp şeklinde dedi hamileliğini bol bol yatarak geçireceksin dedi yaşayan var mı?
Didem34 Hsakarya simdi sekline göre degisir sanırm bu. Tam kalp sekli mi yoksa hafif mi bisey söyleyebiliyor mu? Banada rahim hafif kalp seklimde demisti doktor 37+4 olduk Allaha sükür sıkntı olmadı kuzum
DamlaMzrk Hsakarya hayır hicbir sorun olmaz benim doktorum bu tersine sans dedi ve çocuğum kalbin içinde büyüyor ne gibi bi tehlikesi olabilir ki doğuştan gelişen bir durummuş 😊
Sirinimm Hsakarya bana da aynı şey söylendi canım ama şuan 35 haftalığız 32′ye kadar çalıştım hiç yatmadım hareketliyim sürekli sen tabi doktorun ne diyorsa onu yap ama endişe edip strese sokma kendini 🤗
fethiyeli48-48 Hsakarya bir tanıdığım kalp şeklinde ve bebeğini kaybetti kuzum daha dikkatli ve riskli oluyor diye biliyorum tabi herşey allahtan . Sen dikkat et istirat et kendini zorlama iş yapma yapsan bile 10 dk iş yapıyorsan yarım saat uzan
Hsakarya Henüz beş haftalığız ve daha bir defa kontrole gittik o sırada doktor dedi rahimin kalp şeklinde öyle görünüyor daha önce söyleyen oldu mu dedi 15 gün sonra tekrar kontrolüm var
Hsakarya İçimi rahatlattınız çok sağolun rabbim hepimize bebişlerimizi sağ Salim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍
Teacherella1 Hsakarya benimde kalp seklinde %30 erken doğum riski olur dedi, geçen hafta kasılmalarım vardı. Sürekli yatmaya çalısıyorum bende
MerveKaya38 Magnolina benim de kürtajdan sonra dediler kalp şekli diye yanlış kürtaj mi yaptılar neys bende çözemedim.🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ezgifatma2010 Benimde y şeklinde 29 haftalık oldum ikinci hastanede yayılım erken dogum riskim çok yüksek
MerveKaya38 Hsakarya benimde kalp şekli 23 haftalıgim hep yatarak geciriyorum doğuma kadarda yatacam canım tek yaptığım yemek bulaşık başka yaptığım birsy yok .
iremibrahim Hsakarya benımde öyleymiş 23.haftada öğrendim erken doğum riski var 27 hafta olduk bol bol yatcan dedi bende öle yapıyorum 😞 inşallah zamanında gelir