Ngrebrar Bnde beyhekim ilknur hanima gidiyorum. Cevremdekiler hep onu onerdi bakalim daha 12 haftaligim zaman ne gostericek
Eda115354 sansmelegim ben de memnunum diyebilirim 20 haftalığız bi kaç seferdir gidiyorum tanıma sürecindeyim ondan sormak istedim 🙃
Gulsah94 baby_mama bende daha çok yeniyim 7+2 yim şuan. İlk izlenimi gayet iyiydi ilgiliydi tüm sorulara cevap verdi soru sormamı istedi. Utrasonda anlatarak gitti şimdilik memnun kaldım. Normal doğum içinde benim kalbimede delik var yasak normalde ama bana son haftalarda kalp doktoruma gitmemi öyle tekrar bakılmasını söyledi. Ben direk sezeryancı olmadığını düşündüm
baby_mama Gulsah94 aaa çok yeniymişsiniz Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin 😌 duyduğum kadarıyla gidenler memnun, güzel bi izlenim uyandırmış, ben de Tuba hanımı bi denemeyi düşünüyorum inşallah
Resoo Iremozer ben gittim 2 gün önce güzel konuştu güzel davrandı iyiydi yani 12 haftalık oldum bugün 🥰
Cesrabkn Bende 22 haftalık oldum Yeşim darola gidiyorum medarda çok memnunum kendisinden. Büyük ihtimalle direk sezeryan isteyenlerden olucam bende normal doğum çok ürkütüyor 🙃
Resoo Iremozer yumuşak güzel davrandı.. ben başka doktora gidiyordum.. beyhekimde değişme kararı aldım sonrasında ama sami bey ne güzel anlattı konuştu benimle mutlu oldum rahatladım..🥰
bidiben Leylademir merhaba ben de reyhan hanıma gidiyorum memnun musunuz bir de kaçıncı haftada cinsiyeti söyledi
Leylademir bidiben bidiben evet çok memnunum herşeyi çok net bir şekilde söylüyor 12.haftada söyledi ikinci gebeliğim benim