Pinar1234- Iyi günler hanımlar. Hastane çantasını hazirliyicam da hemşireye verilenler neler acaba bilen birileri varsa yardimci olursa cok sevinirim. 🤗🤗
Emekce Pinar1234- canım bir takım yenidoğan kıyafeti (şapkası, eldiveni, alt-üst zibini, ) içine çıtçıtlı atleti, havalar şuan soğuk diye biz üstüne giymelik iç zıbın da koyduk Çorap giydirilmez ama yinede koyduk 2 adet bez bu kadar
Albiina05 Pinar1234- ben bir bez, çorap, eldiven , şapka, tulum, müslin örtü, belki lazım olur diye pamuk, uzun kollu zıbın koydum. Bir de havalar soğuk diye kalın battaniye istiyor hemşireler
Pinar1234- Omerhatice hmm anladim. Ama 10lu setdr hem tulum hem alt üst takım var ikisinide mi giydirdiler
Pinar1234- Albiina05 bnmde nohut battaniye var ne ince ne kalın onu koyucam birde kışlık. Ama hemşirelere nohut battaniye vericem
SutlacimiYedimmiBen Pinar1234- ben alt ust takim eldiven sapka 1 bez ve takimin icinde olan battaniyeyi vermistim.
Omerhatice Pinar1234- bende giydirmişti canim Kasım ayiydi soğuktan kaynaklı belkide o kdr giydirmiş olabilirler 😊
Umay1m Pinar1234- Linam6868 5li hastane çıkış seti (şapkası eldiveni zıbını alt üst takımı) battaniye birde Bez bu kadar Canım😍