Emosss35 Denizin korkma büyük bir sorun olmaz ama ertesi gün vurulacagin igneyi bugün ki vurdugun saatte vurmalisin artik
Elbet-birgun-kavusacagiz Denizin allahin izni ile hic bisey olmaz merak etmeyin ama bidaha dikkat edin telinize alarm kurun 🌸
Candan1985 Bırsey olmaz korkmayın Benim esım vuruyor sabah vuruyordu Dr a sordum aksama almak ıstıyorum sıkıntı olur mu hayır olmaz dedı korkmayın Allah’ın ıznıyle bırsey olmaz kaç ay geçti bu durumun izlerinden sıkıntı yaşamadım
BegumIscanTunc Denizin canım.bende kan sulandırıcı kullanıyorum 19:35 tr iğne saatim bazen 15-20 dk geçiyor vuruyorum bir sorun yaşamadım şuan 21+6 haftayım
Denizin Çok tşk ederim sağolun arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden Allah isteyen her anneye kucağını boş bırakmasın , acı tecrübelerimiz olunca insan korkuyor 🙏hareket etti çok şükür Rabbime
Denizin 20 hafta 1 günlük hamileyim o yüzden çok korktum zaten bebek ters duruyor harekette çok etmiyor
Ysmn029 Denizin bende kullanıyorum canım her gün aynı saatte vurmaya çalışıyorum ama bazen unutuyorum yarın saat 20 dakika falan geçiyor . Burda okudum bende aynı saatte olması gerektiğini ama doktorum kullanmam hakkında bişey demedi ne corasprini nede iğneyi
Denizin Arkadaşlar gittim doktora çok şükür bi sıkıntı yok , bir iki saatten bişey olmaz dedi sağolun hepinix😘🙏🙏🧿
Umutt22 Denizin aynı saatte vurmak zorunda değilsin bu kadar strese girme bir iki saat bile oynuyor benim bazen