Mrzy28-c Kızlar 1 Ocak 11 gün sürdü 9şubat 7gün sürdü suan 22 Mart hala adet olmadım suan belirti de yok sadece adet sancısı gibi gelip gidiyor birşeyler sizce gecikme var mı test yapayım mı artık Aralıkta rahim filmi çekindim
Dilara0638 Mrzy28-c rahim filmi çekildikten sonra özellikle ilk 3 ay gebelik şansı artıyor bende çektirdiğim ayın ertesinde hemen hamile kaldım bence bi test yapmalısın😉😊
Birsen2906 Mrzy28-c düzensiz olduğun için bisey demek zor ama hesapladım kadarıyla ocak subat arasi 39 gün sonra olmuşsun şubat mart arası bugünle 39 oluyo bu döngüyü yumurtalık arın belirliyor kuzum adetinin kaç gün sürdüğü değil yumurta takibi yapabilirsin yumurtlama ne zaman olursa 14 gün sonra adet okunuyo
Mrzy28-c Hahahh12 yok cnm 7 si çok erken yaa 11 gün sürdü yazmıştım oraya acaba ona göre mi hesapladın kuzum
Mrzy28-c Dilara0638 ay evet cnm ilk önce Allah vesile olduysa rahim filmi olmustur çekindiğim zaman sadece adetim ocakta uzun sürdü ama yine gününde olmustum 42. Gün bugün en geç 39 olmam lazım dı yada 35 böyle cnm portakal 🍊 istiyor peynir içim yanıyor 🔥 resmen inşallah vardır sizde ne gibi belirtiler vardı
Dilara0638 Mrzy28-c ayy inşallah vardır ben çekildim hemen hamile kaldım hiç beklemiyordum adetimin gecikmesini çekime bağlamıştım 6.gün test yaptım çift çizgiyi görünce çok şaşırmıştım😇 benim çok bulantım oluyor ama sürekli içim yanıyor dediğin gibi sürekli su veya soğukluk bişeyler içiyorum belki seninde bundandır 😉🥰
Mrzy28-c Mrzy28-c hatta 4 ay önce rahim filmi çekildim dedim düzensiz mi yaptı ama ondan öncekilerde hep 39 35 mutlaka oldum cnm
Mrzy28-c Birsen2906 kuzum Şubat Mart arası 39 degil takvim yöntemine de bakıyorum evet ovulasyon da kullandım 6 Mart gibi yumurtlama oldu benim suan 42 gün yapıyor 9subat son adet tarihim çünkü
Mrzy28-c Dilara0638 ayyy inşallah cnm benim inşallah sizinde hayırlı olsun inşallah 🙏 darısı bizlere dua etmeyi unutmayın 💕🙏
Dilara0638 Mrzy28-c çok sağol canım Rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin 🤲🏻 inşallah hayırlı haberini alırız burda paylaşırsın onuda yine 🌹