Sevgi6127 Merhaba malum dünyayı saran covid salgını nedeniyle 1 seneden fazladır evdeyiz bu yaz için hep kısa süreli tatil deniz ve havuz planları yapmıştık. İlk gebeliğim olduğu için tereddütteyim bunun bebeğe bir zararı olur mu yazın Allah nasip ederse 5-6 aylık olacak bebeğim .
Denizyildizii Sevgi6127 havuzun zararlı olduğunu düşünüyorum ama denizde sıkıntı yok tenha yerlere gidersiniz
bebissveannesi Sevgi6127 bizde gitmeyi düşünüyoruz bende 6 aylık falan olacağım o zaman ☺️ Oğlum da da gitmiştik havuza değil sadece denize girmiştim bir sorun olmamıştı hatta doktorumda havuzu önermiyorum denize girebilirsin demişti ❤️
Gull_94 Sevgi6127 ben 6 aylık hamıleyken gıtmsıtım tatıle ama enfeksıyon kapma rıskını dusunmemıstm o an acıkcası suan olsa gıtmem bıraz rısklı havuz bellı bı donemde gırebılrsnz eger sterıl olduguna emınsenız ama uzun surelı olmamalı cunku kuvette dus almak dahı onerılmıyo havuzda sakıncalı olablr demekkı oyle okumustm beser dk lk surelerde gırıp vıkmak sorun olmaz galba ben oyle yapmstm
Susam1 Sevgi6127 ben yüzme antrenörüyüm ve havuz operatörüyüm havuzun bakımını yapıyorum kimyasallarını atıyorum yani.. Bana gelenlere benim dediğim şu ki hamilelikte kanallarımız açık ve adet sonrası 3 4 gün açık bu zamanlarda doktor kontrolünde hareket etmek daha mantıklı olur.. Havuza sizin bilmediğiniz bir çok kimyasal madde atıyoruz düşün ki her gün atılıyor bunlar ve üstüme bir damla değse orayı ertesi gün delik olarak görüyorum değdiği yeri deliyor düşün insan vücuduna etkisi ne olur hassas dönemlerde 😊 bilgi msjı olarak kalsın
zeynepbalci Yüzmek iyi derler ama şu virüste tercih edilmemeli bence temiz olmaz kaç yıldızlı otel olursa olsun
Beyzan Susam1 çok açıklayıcı olmuş biz fikir yürütüyoruz ama işin uzmanı söyleyince çok daha etkili oluyor 😍
Beyzan Sevgi6127 ben havuza girdikten sonra şiddetli ishal oldum mikrop kapmisim Dr çok kızmisti 2 sene önce . Ki o zamam covd yoktu hijyen bu kadar on plands değildi. havuzu tavsiyem etmem ama deniz çok iyi geliyor insana kaslara da öyle
BurcuLice Sevgi6127 tampon kullan ne olur ne olmaz canım mikrop vs kaparsan bi nebze önlemiş olursun diye düşünüyorum
Mlike Ben şahsen Havuzu normal zamanda bile sağlıklı görmüyorum kaldı ki gebelik ve covid varken ben asla tercih etmem, ama deniz tabiki olabilir. Ben doktora danışarak ilk 3 ayımda bol bol yüzmüştüm ama kıyılar kalabalık ve çoluk cocuk dolu oldugu için biraz daha açıkta temiz yerlerde yüzdüm
hazal1991 Sevgi6127 ben gebeliğimin başında denize girdim ama havuzu doktorum özellikle girme diye belirtti zaten ondan girmedim.
bircivcivannesi Sevgi6127 gebelik olmasa da havuz pek tavsiye edilmiyor kadınlar için kendini temizleyen bı yapısı yok bı de klor falan atiyolar içine temizlensin diye kadın hastalıklarina enfeksiyona yol açabiliyor denizde bı sorun olacağını sanmıyorum temizse mesela Akdeniz’se 😂
melis_duru Sevgi6127 havuz, enfeksiyon riskinden dolayı sakıncalı olabiliyor, kendi özel havuzunuz olmadığı sürece temizliğinden emin olamazsınız. Denizin hiçbir sakıncası yok, hatta bol bol girin, yüzmek iyi geliyor