MehmetSultanAslan İstanbul 500 evler ali fuat basgilde harika pijama takimlari var 3 parca sabahligi pijamasi ve icinin dugmesi tişörtü harika hem spor tarzda hemde oyle dantel sevmeyenler icin muazzam bsey ben bayildim fiyatida 50 lira cok ucuz bence 😊😊 defactoda hamile pantalonlarida 19.90 tl modeller flan cok guzeldi ali fuat basgili sevyorum cok guzel seyler var bebegime 4 tane zibin yeni dogan patik ayakkbi aldim hem cok guzel hem ucuz mali gayet iyiydi yoksa zaten almazdim tavsiye ederimmm
Merve1996 MehmetSultanAslan yarin carsiya bayramlik bakmaya gidicem bu dedigin iyi oldu.Defocta lesvakiye gitmek lazim 😊
SafiyeAktas MehmetSultanAslan cnm bnde 500 evlerde oturuyom ali fuat basgildeki hangi mağaza adini fln söyler misin 😊
MehmetSultanAslan SafiyeAktas adini bilmiyorum ki bende tesadufen gordum ama hani ic camasiri felan satan biyer assgi digru zsten kapidaki askilara asmislardi rahat bulursunn canim
MehmetSultanAslan OktayMeltemSahin canim adini hatrlamiyorum suan ama sadece pijama ic camasiri uzerine byer hemen alifustbasgilde zaten assgilari dogeu inersen gorebilirsin zaten kapida askilarda satiliyo
Iiabstrk https://www.instagram.com/pembishomewear arkadaş bunlardan bahsediyo sanırım bunlarsa eğer her yerde var be fiyatı geryerde aynı ben eminönünden almıştım gayet güzel
Kenanizm18 Iiabstrk bu siteyi tavsiye etmiyorum. Bi pijama aldım ilk haftadan her yeri söküldü. Ürünleri genişlemiyor düz elastik olmayan sacma sapan kumaşlardan yapmıslar hep
Adabahar MehmetSultanAslan ali fuat başgilde defactodamı anlamadım cnm? Diğer defactolarda da aynısı vardır ya da hangi mağaza adını yazarmısın
sche MehmetSultanAslan markası falan vardır etiketinde illa canım neymiş bakar mısın? belki internette bulabiliriz
MehmetSultanAslan Annebusra ama ali fuat bashilde rahat bulablirsin cunku orda tum msgazlar gbi dedigim magazada sokakta satis yapyo askilari flan hep disarda benimde disarda gozume carpti
Annebusra MehmetSultanAslan ben ordudayım annemi yollayacağım da oyuzden sordum neyse oda bulur heralde tesekkrler canm 😚
Iiabstrk Kenanizm18 bende alışveriş yapmadım sadece model olarak attım heryerde var bu takımlardan görerek alınabilir 😊