Aslihanilhan Şimdiye kadar hiiiç canım bişey istememişti . Aşermedim yani . Ama bugün deli gibi canım jelibon istedi. Alıp yesem bi zararı olur mu sizce ☺️
ikiponcik_annesi Aslihanilhan şunun şurasında kaç haftamız kaldı ki azcıkta nazımız oldun o kadar bende 30 haftamdayım şimdiye kadar pek aşermedim ama bu haftadan sonra başllıycak benim aşermemde ne gelirse aklima istiycem 🤪
heyecanli1anne Aslihanilhan Ben de basından beri jelibon aseriyorum ve yiyorum😋 normalde jelibon alıp yiyen biri de değildim, enteresan istekler oluyor bazen😊
Aslihanilhan ikiponcik_annesi küçük yetmez ki canım aldım bi büyük yicem napiyim ya onu yeme bunu yeme :)
Tahaninannesii Yasoo96 @Aslihanilhan @NAZ2333 valla ben okuduğumun yalancısıyım🤦🏻♀️ Hatta eşime diyordum "aşkım artık bebek değil ben istiyormuşum diye😂😎
Aslihanilhan ikiponcik_annesi öyle valla ya onu yeme bunu yeme . Ama cok canım çekti yicem vallahi :)
Hazal12 Aslihanilhan Aslihanilhan 30+1 deen selamlar ☺️🙏 bugün eşime sipariş verdim alırmısın diye bişey olmaz yahuu ☺️🤣
Birminicikanne Aslihanilhan valla zararlimi bilmiyorum ama yedigim zamman bebegimin mutlu oldugu kesin bence bir kerelik ye istersen ama ben hep yiyorum 😄
dugmeninannesiii Aslihanilhan canım abartmadığın sürece nefsini körlemek için herşey yiyebilirsin bence 😊 ben öyle yapıyorum 😃