Gullukarakus Hanımlar yaz bebeklerını nasıl gıydırmemız gerekır temmuzda dogum yapıcam acaba askılı gıydursem olurmu yoksa uzun kollu cıt cıtlı gıydırsem sıcak mı olur tecrubelerden faydalanabılırmıyız
Emel38 Gullukarakus birkaç ay uzun kollu zıbın giydirecegim üşür bebek sonra yarım kolluya geçiş yapacağım..
ysfali06 Gullukarakus yaşadığınız yere göre değişir. Yeğenim 24 temmuz da doğdu İstanbulda 40ı çıkana kadar tek kat uzun kollu giydirdik snra askılı giyindi baya sıcak oluyor çnkü İstanbul.
Rat Gullukarakus bende 2-3 parça uzun kollu aldım geri kalanı kısa zıbınlar ve genelde müslin örtü aldım. En kalın aldığım örtü nohutlu battaniye dedikleri. Onuda hastane alışveriş merkezi vs. Soguk oluyor klimalardan onun için aldım. Bende 12 ay yaz 😂
Happy58 Gullukarakus günlerdir düşündüğüm tek konu 🤣inşallah bebişlerimiz yaz sıcağında kavrulmaz 🤦🏻♀️
[silindi] Gullukarakus Yenidoğan üşür dışarısı kavrulsa bile. Evinizide serin tutuyorsanız ince uzun kollu zıbın yeterli olucaktır
ysfali06 Gullukarakus valla ben olsam o derecede giyinmek istemezdim 😅😅😅 bebeklere de yazık bide kucağa alınınca kıyamam nasıl terliyorlar. Allah kolaylık versin size de
mrsbiyolog Gullukarakus jakarlı hastene çıkışları var yaz bebişleri için onları tercih edebilirsiniz☺️