deletedmom63 Bebişlere kilo aldırcak yiyecekler neler sizce 🙈 merak edenlere de fikir olur hem bilgisi olanlar yazsa 💕
Twinsmom66 deletedmom63 bi biraz genetik b3nce arkadaşım çok sağlıklı besleniyo muz kadar süt yoğurt peynir badem vs. Bn bi sabah kahvaltısı sağlıklı yapıyorum süt içmem badem ceviz yemem ama bebegim onunkinden kilolu
Asli2663 Kaşar peynir sür muz ceviz ben de bunları duymuştum buradan ve bebeğim zayıftı bunları denedim toparladı 😊
Ssulee Bi yerde okumustum 2 gun varmis kadinin doguma dr kilo almasi gerek yogurt ye devamli demis. Ve doktorun istedigi kiloya ulasmis 2 gunde. Bende denedim bu yogurt isini cidden direk bebege kilo aldiran bir gida.
Ssulee Hulyauygur farketmiyor sanirim ben hazir yogurt yiyorum hatta su son zamanlarda bimin dost yogurduna taktim devamli onu yiyorum😁
tubatayfun Ben hergun sut yumurta kasar muz tuketdim gelisimleri cok guzeldi bebeklerimin sali gunu kontrolumuz vardi bebeklerim guzel beslenememis doktorumda beyenmedi gelisimlerini extra pekmez ve hurmaya basladim bakalim faydasi olucakmi olmazsa acil doguma alacak beni doktorum