senemmm123 Serendipity inşallah hepimiz. bel fıtığından dolayı zaten çok normale cesaretim yoktu .hayırlısı ve sağlıklısı olsun hepimiz için inşallah.bende havuç suyuna başladım. dr etkilemez demişti ama burda birçok kişide işe yaramış bol suyla birlikten size de tavsiye ederim.
Serendipity senemmm123 cok tesekkur ederim ben de havuc suyu icerek azalmayi durdurdum 38.haftamdayim artik nasil gelmek isterse saglicakla gelsin bebislerimiz insallah 🙏🏻
Serendipity eomeoni su fazlaliginda sekere tekrar bakiliyor eger sekerden dolayi degilse doktor diyet listesi veriyor suyun normal degere dusmesi icin diye biliyorum
Dilany35 asellmom merhaba havuç suyu falan içmiştim yine fayda etti mi bilmiyorum fakat yatışım yapıldı yorumu yazdığım gün 3 gün sonra normal Doğum yaptım bi sıkıntı olmadı çok şükür sağlıklı bir bebeğim oldu
Filizsaracc Doktor bana da suyun az dedi 32-33.haftalarda 35.haftadayım şuan idare eder dedi azalma olmamış, haftalık kontrole gel dedi 2 hafta daha dayansa inşaAllah benim bebişimde
Dilany35 asellmom kusura bakmayın baya geç cevap olacak ilk yatışımın olduğu gece progesteran takmışlrdı onun sayesinde 1 cm açılmam olmuştu daha sonra 2 gün suni sancı verdiler açılmam olmayınca 3. Gün doktora ilk gün progesteran taktıklarını onun sayesinde 1 cm açılmam olduğunu söylemiştim daha sonra 3.gün progesteran taktılar 2 saat sonra sancım başladı açılmam falan oldu sonra Doğuma aldılar normal şekilde Doğum yaptım Ege üniversitesinde oldu Doğumum çok memnun kaldım tavsiye ediyorum