Ermell betusumm entübede bebeğim teyzesi o yüzden alamıyorum dua edin biran önce iyileşsin gelsin yanıma
Ortmenanne16 Ermell bebek emerken bu çok zor. Doktora sordum bebek emerken anca 60 cc çıkar dedi sürekli o emiyor nasıl birikecek ki kanalda süt
Nefeshangul Ermell geçmiş olsn allahm sana bağışlasın inş bende 14 gün oldu doğum yapalı 13 gün kaldı kuvezde hiç kucağıma dahi alamamstm ve üzüntüden sütüm gitti tamamen ki normal doğum yapmama rağmen sakın sıkma kendini üzülme dicem ama elde deil çok iyi anlıyorum seni eğer sen iyi olursn sütun gelir yalvarrm bebegn için iyi olmaya çalış ve sürekli sağ ml’ne bakma sen sağ gönder bn siringayla gönderiyodm bebek ciknca gelir sütun emin ol cnki seni hissedyo Allah yardmcn olsun ins
melegiiimm Ermell sulu yersen daha cok sutun oluyor cunku.ben genelde corba falan yerdim yada kati yemeklerin suyundan daha cok.bir sure boyle idare edersen sutun artar ins
Melekyilldiz Ermell bebekle ten teması da çok önemli. Benim bir arkadaş var gebe olmadığı halde prolaktin yüksek çıktı çünkü kendisi ebe sürekli bebeklerle. O yüzden ten teması gerçekten önemli. Bir de rezene çayı çok iyi olur diyorlar
Gulsah91 Ermell hurma ve ananas tüketebilirsiniz düzenli uyku ve bol su tüketimi gerek.. Allah şifa versin bebeğinize🧸❣️
YagmurAnnesi Ermell kesinlikle stresten uzak durman lazım, uyku, dinlenme… bol su komposto kuru dut, dereotu, helva…
Nazarokay Ermell Öncelikle yüce Rabbim’ den şifa diliyorum biran önce seni evladına kavuştursun. Benim yengemde 16 günü felan geçti doğum yapalı bebek 35 haftalık felan doğdu bebek o gündendir küvezde ve hatta onun süt kanalları açılmamıştı bende oturup bebek gibi emdim resmen ve ona bolca pekmezli yumurta yedirdik bide kuru incir ve sütü çoğaldı çok şükür ilk günler sadece bı tatlı kaşığı çıkıyordu ağlayarak pompalıyorduk sütünü şimdi çok şükür hem bebeği sabaha taburcu ediyorlar hemde sütü çoğaldı kesinlikle sana diyorumki pekmezli yumurta ve kuru inciri ye. Rabbim en kısa zamanda yavrunu kucağına almayı eve getirmeyi nasib etsin.
guneysmom Ermell sağmaya devam et bolca su iç, rezene cayı tüketebilirsin benimde 2 aylık bebeğim var bazen 150 ml çıkıyor iki meme bazen 80 korkma sakın