Anne321 Kizlar 31+5 yim bugun doktor kontrolunde bebek 1.500 kilo boyu 40 cm doguma 58 gun var sizce 1 kilo daha alirmi ya
Hatice68 Anne321 için rahat olsun ben suan 35+5 teyim 2500 kilo iki haftaya 300 400 gram alıyor kuzum doktorum gayet normal dedi
cileklidondurma Anne321 Akşamları muz,süt , bal blendırdan geçirip için faydası olur kilosuna sabahlarıda kaşar falan yiyin yumurtayı yiyin mutlaka ayrıca sağlıklı olsunda yeter ki kilosu önemli değil
[silindi] Anne321 neden böyle şeyler düşünüyorsunuz ki sen böyle alamayacak olmayacak dedikçe stres yaparsan bebekte bu sefer kilo alımı yavaşlar. Buradaki yazılanlarla karşılaştırma kiloyu herkesin bünyesi genetiği farklı sağlıklı olsun inşallah daha 32 haftalıksın 8 hafta var önünde.
Anne321 Hatice68 ben minyonum 38 kg ile kalmistim hmle suan 52 kilo felanim bebekte minyon dedi doktorum ama kilosu iyi dedi insallah 2500 felan olur ya
Hatice68 Anne321 annesine çekmiş desene kuzum sağlıklı olsun da doktorlar kilolu bebeklerin de cok sağlıklı olmadığını söylüyorlar
Zeynepelf Merak etme senin haftalarda benimkide öyleydi sonra 3 haftada 1000 kilo aldı ve senin daha cok var
mom6565 Zeynepelf ne yediniz acaba 1 kilo alması için benim bebeğimde zayıf haftasına göre yarim.kilo geride
Merve2334 Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim göğsüm eskisi gibi ağırmıyor korkmalı mıyım önceden el değse ağrırdı şu an kayboldu
Anne321 Hatice68 aynen canim evet annesine cekmis oglumm minnak 😊 saglikli olsunlarda baska bise istemiyorum ,
34_21_23 Anne321 bebek kilosu şuan haftasıyla uyumlu bu haftada bu civarlarda olur zaten. Çok hızlı kilo alımı ile doğuma kadar normal kilosuna kavuşacak merak etme
1ErkekkAnnesii Anne321 ben 31+5 de doğum yaptım canım ama doğuma kadar inşallah alır kilo merak etme sağlıklı doğsunda inşallah hayırlı zamanda sen yemene dikkat et bebeğe kilo aldıran gıdalardan ye alır inşallah