ahenkk_1224 Selamun aleyküm kızlar. Bir arkadaşım karınca yumurtası yağını bebeğine (tüy çıkacak bölgelerine) sür dedi. Böyle yapınca ileride tüy çıkmıyormuş. Çevrenizde bu yağı süren ve olumlu sonuç alan var mı ?
Busbushatun ahenkk_1224 bebegıme denemedım cıldı cok hassas ve alerjıktı dıye ama kullanana arkadasım vardı gerctkm ıse yaradıgını soylerdı
ahenkk_1224 Elbet-birgun-kavusacagiz Sordum bir tane aktara size geri dönüş sağlayan var mı diye o konuda bilgisi yokmuş onunda
ahenkk_1224 Busbushatun Yani bebeği büyümüş ve tüy çıkmamış öyle mi. Ters tepki vermesin Allah cc korusun da insan korkuyor 🙈
Sblglc ahenkk_1224 valla benim teyzem denedi hem genital bolgesine koltuk altina biyik bolgesine tavsiye etmiyorum 3 yasindaki kiz cocugunun biyiklari vardi 😂 genital bolgeside ayni sekilde tuyler cikmisti o yuzden bir ise yaradigini dusunmuyorum ☺️
Gizoos ahenkk_1224 canım bunu bende duydum ama burada bir hemşire böyle şeyler yapmayın çocukların neye alerjisi olduğunu bilemezsiniz birisi bir şey yağ sürmüş hatırlatmıyorum tam ama bebek havale geçirmiş demişti onu duyunca korktum 😅
Elbet-birgun-kavusacagiz ahenkk_1224 benm cevremde yapan bi kisi var dogdugu gun surmus cocuk suan 18 yasinda ve hic kili tugu yook. 😊 fikir olsun ama ben denermiydim bilmiyorum😊
Busbushatun ahenkk_1224 hayır hayır kız kendısıne yapıyormus agdadan snra hep suruyorum epey azaldı demıstı
EbrarBostanci-81 Bu tüylenme zaten hormonlarla ilgili ben kendim için alıp ağda sonrası kullanıyordum etkisini görmedim çıkan yine çıkıyo tazecik ciltlere sürüp zarar vermeye gerek yok bence 🥰
svdmm16 Busbushatun bi ara lisedeyken aktardan alıp denemiştim gercekten azaltıyor ma tiksindimden devam edemedim
ahenkk_1224 Busbushatun Değişik gerçekten cevap için çok teşekkür ederim kardeşim Allah cc razı olsun 🌼☺️
Asli10 ahenkk_1224 kendinize neysede bebeğe kullanılmasına karşıyım ya bebek cildine herşey alerji yapabilir sabun bile kullanamıyoruz tenine zarar verir diye ki bu yağı bazı bölgelerine sürmek bence çok çok yanlış sonuçta tüy köklerinin bile cilde inanılmaz faydaları var hiç bir güç bebeğime sürdüremez öyle yağları