Selinnar Az bulantıdı olup hiç çıkarmayanlar genelde erkek bebek olur çok bulantı yaşayıp sürekli çıkaranlarda kız olur diyolar ne kadar doğru sizce🤔
Sedacengiz Selinnar Çok alakasız 🙄 bende çok çıkarttım çok bulantı çektim geceli gündüzlü 6 kilo verdim 14 haftaya kadar zerre yiyip içemedim kızdır felan dediler ,, sonuç erkek
BarBeyzazer Selinnar sıfır doğruluk payı diyorum arkadaşımın iki oğlu var birinde 9 ay kustu diğerinde çok hafif bulantıları oldu ilk aylarda o kada. Benim ikizlerim olucak 1 kız 1 erkek bulantı kusma yaşamadım cinsiyetle alakası yok yanı canım
istanbulluanne Selinnar Hic midem bulanmadi bir kere bile ve erkek cinsiytimiz😊 ama soyle ki annemin de 2 kizi var onunda ikimizde de bulanmams 🤔
Asli91 Selinnar bi kere bile çıkartmadım kızım olucak.Eşimin kuzeni 8.ayda hala öğürür 5.aya kadarda çıkardı oğlu olucak.
Ummi Benim hicc olmadi erkek ama ablamin cok oldu bulantsi o da erkek dgurdu alakasi yok bnce herkesinki degisio
Tahinpekmezim Ne belirtiler ne karin sekli nede cin takvimi vs testler hepsi yalan😀 her cocuk farkli oldugunu gibi her gebelikte farkli . Tabiki her hamile yasiyor bu heycanlari bu meraklari .
GlayAktaetinkaya Hiç bulantım olmadı ve karnım sivsivri herkes erkek dedi ama sonuç kız :)yanı hıc bırının alakası yok :)
Deletedmom57 Benimde erkek ve hiç bulantı bile yaşamadım ama bununla alakası olmuyo insanından insanına değişiyor :)
Aylincetin Selinnar istisnalar dışında kesinlikle doğru koca karı işi falan deme gerçekten tutuyor çok kusuyorum kız dediler kız oldu ve 5. Ayın ortasındayım hala kusuyorum ama şunu duymuştum eğer göğüs uçların pembe olursa kız kararırsa erkek olurmuş bende çok karardı ama cinsiyeti kız
RRR Selinnar bu tahminlerin hiç biri tutmuyomus ben hepsini sordum bu platformda 😂😂😂 sizde mi ben gibi cinsiyet öğrenemeyenlerdensiniz 😂
deletedmom6295 Selinnar ablam çok bulantı yaşadı mesela çocuk erkek annem de bende ve ablamda 9 ay bulantısı olduğunu söyler. yani çok da ayrım değil gibi sanki.
zehracinar Selinnar Alakası yok 18. Haftama kadar hergün kustum ve yemek görsem kusasım geliyordu mutfağıma girmek istemiyordum dolabımı açmak bile istemiyordum ve bebeğiö erkek olucak ,ama şimdi mutfaktan çıkmıyorum 😂😂