Glsmyldz09 Guzel_anne orası öyle ama benim eşim çok fazla hevesli ilk anlarını görmeyi çok istiyo onun için özel hastaneye yönelcem gibi duruyo rabbim hepimizin kucağına sağ Salim almayı nasip etsin 🙏🏻
Guzel_anne Glsmyldz09 amin inşallah ilk doğduğunda alıyolar tabiki hiç görmicek diye bişey yok görüş saatini söylüyolar
Mrvgl tugba-omer-goktug Erkek doktor olmasın diyecek kadar da eğitimsiz değiliz ne ben ne kocam. 😀😀 Sapla samanı karistirmamanizi tavsiye ederim🤣
Pirincveannesi Guzel_anne bende okmeydanına gidiyorumda oyüzdrn sordum 4 leventte oturuyorum muhtemelen sakuraya gelrne kadar ben çocuğu doğururum 😂
Guzel_anne Pirincveannesi 🤣 benimde evimle arasında 1,5 saate yakın mesefe ben avcılarda otryrm oradı başakşehirde 🙈
Mrvgl tugba-omer-goktug Valla ben pijama takımı ve sabahlık koydum kendime, ama tercihen diz altı diz üstü gecelik giymek isteyenler olacaktır 🤣🤣😀😀
tugba-omer-goktug Mrvgl açık olan insanın ztn utanacak edecek birseyi yok kapalılarda kendi edebiyle giyinsin ınş sizinle aynı zamanda dogumum gerceklesmez
arslanbrcu Hanımlar benim sorum var sizlere hepimizin ortak noktası çam Sakura malum? Ben normalde özele gidiyorum ama detaylı ultrasonu çam sakurada yaptırmak istiyorum. Sistem nasıl işliyor? Yaptıranlarınız bilgi verebilir mi acaba?
Agnesmom Guzel_anne Kadın doğumda değil , çocuk bölümü ile ilgili ameliyatlara giriyorlar yeni doğanlardan tutunda 18 yaşına kadar Memnun şuan hastaneden bir sıkıntısı yok 🤗
Neslimom Alps merhaba bende 35 haftalık hamileyim özel hastaneye gidiyorum şimdilik normal herşey ;çam sakurayı merak ediyorum biraz bahsedebilirmisiniz? Hastane çalısanları nasıl ilgi v.s sancı başladığında gittiğim de tek odayamı alıyorlar anlatabilirmisiniz ?
Seherfkni Randevu arayanlar için yazıyorum şuan randevular açılmış 3,4 doktordan randevu almak isteyen kaçırmasın