Zeynepyuksel Faile10 evet cok sukur 🥰 sizin ne kadar kaldı allahım hepımızı saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
denizaysu Sevgili anneler Balıkesir'e yeni taşındım Atatürk Şehir Hastanesinde EMEL DOĞAN ÖZDAŞ'a muayene oldum.henüz 6 haftalık anneyim.daha önce bu doktorla ilgili duyumunuz oldu mu?yardımcı olursanız çok sevinirim.
Elvn Esra93 bn yarn ataturk sehr hstnesnde grcm cnm direk randevu alabiliyosn brz gec alabiliyosn 15 gun onceden almn gerekyor21. Haftanda bkiyorlr
denizaysu Elvn nasıl memnun musunuz ben burada daha yeni olduğum için ve ilk gebeliğim olduğu için endişeliyim.şimdilik memnunum bir de size sormak istedim :)
Elvn denizaysu ah canm ya bnde yeniyim iyi suanlik valla bnde senn gbiyim ayni hm yniyim hm ilk gebeligim valla ama o yokken esine kontrol oluyorm erol beye suanlik ikiside ilgili kac haftaliksn canm
Elvn denizaysu sordugum tum sorulara cevap veriyo ne yapmam gerektigini sylyo sakin oldugu icin bn begenyrm suan canm ama bnm 2li tarama riskli cikti o yuzden izmirede gdyrm arada
denizaysu Elvn 6 haftalık daha altuğ beyde çok kalabalıkmış nasıl ilgilenebilir mi bilemedim bir de burda doktor değişikliğine pek sıcak bakmıyorlarmış sanırım sistemden görünüyormuş neden doktor değiştirmek istedin diyorlarmış kafam karışık açıkçası..
Elvn denizaysu komsum altug bye gdyor dedigini ypmk zorundaymssin ypmzsan kiziyoms ve ilgilnmyebiliyoms
Ozlemslk Nesrin hanıma gidiyorum çokta memnunum🙏🏻 Son 2 haftamız kaldı yaklaşık 7 aydın ona gidiyorum
Gizemkcayir Ben 19 haftalığım öğrendiğimden beri Mehmet keçecioğluna gidiyorum ve çok memnunum halimi hatrımı soran bir doktor eşimde benle birlikte içeri girebiliyor ve hastanede eşlerin girmesini izin veren tek doktor sanırım 2 hafta sonra Perinatalojiye giricem ayrıntılı ultrasona abim hastanede çalışmasına rağmen zor randevu alabildik mümkün olduğunca sabahtan randevu alın öğleye kadar saatler günler doluyor çünkü ilçe hastanelerde merkezdeki hastaneye yönlendiriyor tek doktor olduğu için sıkıntı oluyor
Elvn Gizemkcayir ben gecen hafta girdim renkli bakmiyor bebisimn yuzunu grcem dye cok umutlanmstm bn emel hanima gdyorm esimde giriyor