Byznrgk Kamuda çalışıp 24. Haftadan önce kovid olan ve sonrasında yine 24. Hafta sonrası izne ayrılan var mı aramızda ??😶
Serendipity Byznrgk kovid icin aldiginiz raporla idari izin farkli oldugu icin ayrilabilirsiniz sorun olmaz.
Hilall-Ela Özelde kurumsal bi şirkette çalışıyorum doktorumdan net bir cevap alamadım ama 24. haftada çıkabilirsin dedi bilenler yardımcı olabilir mi 24 haftada izne çıkabiliyo muyum ve bu izin idari izin olarak mı sayılıyor yoksa doğum izni olarak mı
HaticeeKubraa Hilall-Ela Bende magazada çalışıyorum banada ayrılabilirsin dediler nüd (nakdi ücret desteğinden yararlanacakmışım) maaşım o şekilde tam yatacak sigorta yatmaz ama dediler . Ayrılacağım izne bu hafta
Ozgepoyrazaden HaticeeKubraa sırf sizi yanıtlamak için kayıt oldum . Analık izni için son 3 ay da sigortanızın yatmış olması gerekir ödeme alabilmeniz için . 34. Haftaya kadar sigortalı çalışan olmanız gerekiyor yani. Ayrıca ücretsiz izinler bitti . Yani nakdi yardım bu ayın 18inde bitti . Mağdur olmamanız açısından araştırın bence.
HaticeeKubraa Ozgepoyrazaden 1 aydır yöneticilerimle araştırıyoruz kurumsal bir şirkette çalışıyorum mağdur edeceklerini düşünmüyorum geçen hafta da çıktı bi arkadaşım .yine de teşekkür ederim bilgi için tekrar araştıracağım.