Hamilebayan41 Kızlar benim ikinci gebeliğim ilkinde mecbur sezeryan oldum bu da öyle olacak sizin kaçıncı gebelik ve siz hangi doğumu düşünüyorsunuz 🤗
Gull_94 Hamilebayan41 ıkıncı hamılelıgım ılkı zorunlu normal oldu bu ne olursa olsun saglıklı gelsındr dıyorum 😂
3MelekAnnesi3 Hamilebayan41 ilki normal oldu inşallah buda normal olur ama hepsinden önemlisi saglıklı sekilde kavusmak istiyorum gerisi boş 😊
Hamilebayan41 Gull_94 normal doğum yapmak isterdim o tecrübeyi de yaşamak deneyimlemek isterdim ama nasip sezeryan 🤗
Nur000 Iki dogumada karsi degilim ama ikisindende korkuyorum 😄 artik son dakika nasil gelmek isterse öyle gelecek
Hamilebayan41 Nur000 benden sana tavsiye kimseyim anlattığı doğum hikayesini dinleme umursama her 8nsan farklı belki onun zor geçti senin kolay geçecek sağlıkla kucağına al yavrunu canim
Cidemkisa Hamilebayan41 ilk gebeliğim normaldi inşallah bu ikincisini de öle istiyorum ama tabiki sağlıklı olsun da gerisi bos
Hamilebayan41 SerpilAlmac peki sezeryan da belden mı uyustueulacaksin komple mi bayiltilmak istiyosun
Smyrhkn123 Hamilebayan41 Bende 10 gun once kendi istegimle sezeryan oldum iyi ki de olmusum 2.gün ayaklandim
yasemin333 Smyrhkn123 peki bunun için özel bir şey yaptın mı 🤗 herkesin dediği gibi yürüyüş mü etkili oldu hemen toparlanmanda
Hamilebayan41 Smyrhkn123 valla bende öyle hemen ayaklandim ilk doğumunda inşallah ikinci de de aynı olur çünkü küçük bir oğlum da var
Smyrhkn123 yasemin333 Kesinlikle dogumdan hemen sonra ayak uclarindaki uyusukluk gectigi an kipirdatmaya calistim ben saat basi yurudum evin icinde hala dort donuyorum egilip kalkabiliyorum 😊😊😊
MerveCeren Hamilebayan41 ilk doğumum kendi isteğimle korkudan sezaryen doğum olarak yaptım 😞 şuan 2. Gebeliğim doktorumla normal olsun die konuştuk bir aksilik çıkmazsa en güzeli normal doğum bence.
Eylul58 Hamilebayan41 14 gün önce sezaryen doğum yaptım, Rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin ❣️
Bsydz Hamilebayan41 normal doğumunda sezeryan doğumunda farklı şekilde zorluklarını yaşayanlar var yeterki sağlıkla gelsinler ne şekilde olursa olsun bence🤗🤗
Hamilebayan41 Bsydz bende de benim özellikle kayınvalidem.cok baskı yaptı normal doğum yap diye eşim de öyle istedi ama benim 10 gün acıkmam olmadi suyum geldiği halde mecbur sezeryan oldum çokta çabuk toparlandim
Cemrenin_annesi80 Hamilebayan41 gebelik zehirlenmesi olmuşdu doktor normalmi yapalım sezaryenmi die sordu normalde sormayız dedi sanırım aşırı heyecandan dolayı sordu tansiyonumda yüksekdi bende sezaryeni tercih ettim çünkü hiç sancım yokdu o an suni sancı verırlerdı buyuk ıhtımal