Bluesky01 2 gündür çok kötüyüm devamlı midem bulanıyo su içsem çıkarıyorum birşey yiyemiyorum limon denedim fayda etmedi bebeğime birsey olur mu 8 haftalığım nasıl aşacağım bu durumu lütfen yardım edin
Selin23 Bluesky01 Allah kolaylık versin bi müddet devam eder öyle korkmayın doktorunuzla görüşün mide bulantısına yönelik hap verecektir
Ozlem23 Bluesky01 hicbirsey yiyemiyosaniz doktorunuz bulantı için ilaç yazabilir ama zaten ilk aylar bebeğin ekstra bı kaloriye ihtiyacı yok çok üzmeyin kendinizi ama sizin sağlığınız için zor tabi
arzubldk Bende senin gibiydim şu an 11 haftalığım 1 ay çektim bu kusma olayını ne yesem çıkarıyodum artık en son dayanamadım doktara söyledim oda prilam yazdı çok memnunum sabah akşam içiyorum çok rahatladım ☺️
Biannee1 Benimde çok bulanıyordu doktor ilaç vermedi tuzlu limon yiyodum bastırıyordu kusunca rahatlıyodum
Meyracukurmaraz Ben 17+3 üm hala bulantı kusmam devam ediyor ne prilam ne ondzy ne zofer işe yarıyor ne zaman bitecek bilmiyorum. Allah hepimize sabır versin