Nazzprlkci Hamileligimi ogrendigimden beri folikasit kullaniyorum. Suan 9 haftaligim. Sizce bi zararmi varmi? Yoksa hamile olan herkes kullanabilir mi🤔
minikprensimmm123 Nazzprlkci Hayır tabiki de kullanmalısın zaten herkes kullanıyor Bi zararı yok aksine bebeğe çok faydası var İnternetden araştır istersen daha rahatlarsın ama iç muhakkak
Elbet-birgun-kavusacagiz Nazzprlkci folik asit aksine kullanilmasi gerekilen bi vitamin bebegin omurilik gelisimde faydali. Herkes kullaniyo
Handncal Nazzprlkci zaten doktorlarda hemen ilk 4 ay folikasit kullandırıyor 2 gebeliğimdede kullandm
Selly Nazzprlkci hamilelikten önce ve hamile iken kullanılan bişey neden zararlı olsun . Doktorunuz bu konuda size bilgi vermedi mi. Bebek gelişimi için çok yararlı doktorunuz bırakmanızı söylemeden kullanamaya devam edin 🌼
Zrgakbyk Folik asite başladığımdan beri mide yanması yaşıyorum yediklerimi sindiremiyorum her yediğim mideme oturuyo sizde de böyle bi yan etki yaptı mı acaba
Selly Zrgakbyk doktora söylersiniz başka bir marka verecektir. Ben imom kullanıyorum çok memnunum herhangi bir yan etki yapmadı
Zrgakbyk yamacinannesii fazlalık olduğunu sanmıyorum cünkü 13-14 gündür kullanıyorum günde bi tane alıyorum. Bi doktora sorarım