betulltoker Herkes litrelerden bahsederken ben günde 1-2 bardak suyu zor içiyorum bu konuda çok vicdan yapıyorum ama Sudan midem bulanıyor resmen su içemeyen var mı ben gibi 🤔
Aybukealtintas betulltoker suyun içerisine limon, tarcın, nane, maydanoz vb sebze ve meyveler atıp birkaç saat bekletip için, en azından aroma içmenizi kolaylaştırır.
Puddingin betulltoker hamileligin ilk haftalarında genelde 3aya kadar sanırım oyle oluyo. Içtikçe cıkaracak gibi oluyosunuz ama sonrasında oturuyo yerine merak etme🙂 ama yine de zorla kendini...
Mel-sin betulltoker Ben de senin gibiyim. İçtiğim an çıkarıyorum. Çok vicdan yapıyorum ama elimde olan bişey değil ki.
NaimeYilmaz betulltoker ne şişeler değiştirdim ne tarıfler denedım.. şükür zorlaya zorlaya günluk 1.5-2 lt ıctm hep hatta bazen peynır zeytın falan atıyorm azıma su ıcebılmek ıcın 😊
Mlsymc Yanınıza küçük şişelerden alın onlarla içmeyi deneyin bende şişe olmadan içemiyorum ha yine 2 litre 3 litre içtiğim söylenemez ama idare ediyoruz 😑
Serii Bende içemiyordum ama doktor bebeğin suyu azalmış yoksa su içmiyor musun deyince günde 3 4 litre içmeye başladım sonuçta onun sağlığı önemli 🤗
Aybukealtintas Esraumit tercih meselesi tabikide ben öneri olarak ilettim, bunlar suyun saf tadını en kolay alabilen malzemeler
remkocc Mel-sin Benimde kilo boy herşeyi uyumlu haftasıyla şükür zararı hiç olmayadabiliyormus ama bazı durumlarda erken dogumda olabiliyormuş bol bol istirahat et bı iş yapma dinlen sürekli dedi
betulltoker Ben hamilekikten önce de boyleydım artık bulantılarımda geçti aslında 22+5 olduk ama su da bulanıyo işte bende ne yaptıysam olmadı maalesef susamak için tatlı yediğim oldu 😂🤦🏼♀️
Elcnerdgn Aynı yaşadığın sıkıntıyı bende yasıyorum ama bu benim hamilelikte tek olan durum değil önceden de böyleydim yani suyu sevmiyorum. Canım istemediği takdirde de içemiyorum yani iğreniyorum hele ki bardakla su hiç içemiyorum midem almıyor. Eve koliyle marketten aldık Şaşal sisede tek ben içiyorum. Ve soğuk suyu biraz daha kolay iciyorum sıcak su da iğrendiriyo. Bende malesef ki gün de 1liteyi bile bulamıyorum. Ama cok sıvı tüketiyorum ben.
ayse98 betulltoker canım zorla değilde canının istediği kadar iç sen herkese bakma ben başlarda hiç içemiyodum ama bebeğimin suyu gayet iyi 😘